• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισλανδία Ισλανδία

Natasa Ch

Member
Καλησπερα! Alakae όπως και οι προλαλησαντες, φαντάζομαι κι εγώ ότι μιλάς για το 2019 και πριν. Τον Ιουλιο και αρχές Αυγουστου που ειμασταν εμείς, οχι υπέρτουρισμο, ουτε καν τουρισμό δεν είχε! Μας είπε ένας ντόπιος ότι οι τουρίστες ήταν τόσοι όσοι πριν την οικονομική κρίση του 2008, τότε που η Ισλανδία ήταν τόσο ακριβή που ήταν αποκλειστικά και μόνο για γερά πορτοφολια. Πάντως όντως, οι λίγοι τουρίστες που συναντήσαμε, κινουνταν στο νότιο και ανατολικο κομμάτι, μέχρι τo jokusarlon. Απο εκει και πανω, ελάχιστοι.
Αν αντέχεις ψυχολογικά να κλεισεις ένα τέτοιο καταπληκτικο ταξίδι το οποίο μέχρι τελευταία στιγμή δε θα είσαι 100% σίγουρος αν θα πραγματοποιησεις, κλειστο. Είναι μοναδική ευκαιρία να χαρεις τη χώρα δική σου. Γιατι και φέτος το καλοκαίρι, πιστευω κυρίως οι τολμηροί θα ταξιδεψουν. Είναι ένα ταξίδι που θα αναπολείς κάθε μέρα της ζωής σου και θα νιώθεις τυχερός που εξερευνησες αυτή τη χώρα. Τι άλλο να πω.. Όποιος αγαπά άγρια φυση και περιπετεια, πρέπει να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του και να παει Ισλανδία.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
"... υπερτουρισμός" Αχχ! :rolleyes-80:
Προφανώς αυτά συνεβαιναν στην προ-κορονοιου εποχή γιατί ο Αυγουστος του 2020 δεν ειχε καμια σχέση με το παρελθόν.
Ας γίνει εφικτό να πάμε κι ας είμαστε πολλοί ;)
Εσύ Ντίνα με τόση προετοιμασία που έχεις ρίξει είναι λες και έχεις πάει. Σου το εύχομαι σύντομα!:love0054:

paefstra

Member
Πονταρα λογω της ημερας 77 ευρω/ατομο με επιστροφη με μιλια με μεγαλη βαλιτσα το καλοκαιρι, ολες οι πτησεις με SAS. Ακυρωσιμα.

Αφου δεν μπορουμε να παιξουμε black jack αποψε, τζογος με υποκαταστατα.

FB_IMG_1609351192682.jpg

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πονταρα λογω της ημερας 77 ευρω/ατομο με επιστροφη με μιλια με μεγαλη βαλιτσα το καλοκαιρι, ολες οι πτησεις με SAS. Ακυρωσιμα.

View attachment 334745
Αφού πήγες Βενετία, θα πας και Ισλανδία. Το χεις...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σαν να παιζω ρουλετα και η μπιλια θα γυριζει για μηνες :haha:
Ας γυρίζει...στο τέλος θα κάτσει εκεί που θέλεις εσύ! Μέχρι τότε θα λέμε και θα γράφουμε για την Ισλανδία...

Και μόλις χύθηκε ο καφές γγκκκρρρρ

paefstra

Member
Ας γυρίζει...στο τέλος θα κάτσει εκεί που θέλεις εσύ! Μέχρι τότε θα λέμε και θα γράφουμε για την Ισλανδία...

Και μόλις χύθηκε ο καφές γγκκκρρρρ
Η επεξεργασια που εκανα (μεγεθος πληθυσμου ωστε να προχωρησει γρηγορα ο εμβολιασμος και ταχυτητα και αποτελεσματικοτητα της δημοσιας διοικησης στο πρωτο κυμα) εδωσε καλα ποσοστα επιτυχιας. Μενει να μη μας τα χαλασει η Δανια που γινονται οι αλλαγες των πτησεων και να μην καταρρευσει η SAS ως τοτε. Ε, χανω 20 ευρω.

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Φίλη μου @katkats ευχαριστώ για την ευχή αλλά το ''σύντομα'' δεν το βλέπω. Δεν έχω ψυχικό απόθεμα για νέα ακύρωση. Αλλά το έχω βάλει πείσμα και είναι βέβαιο πως μια μέρα ΘΑ ΠΑΩ!!!
Καλή χρονιά!

Φίλη @paefstra υποκλίνομαι στο ταξιδιωτικό σου μεγαλείο! Καλή χρονιά!

paefstra

Member
Φίλη μου @katkats ευχαριστώ για την ευχή αλλά το ''σύντομα'' δεν το βλέπω. Δεν έχω ψυχικό απόθεμα για νέα ακύρωση. Αλλά το έχω βάλει πείσμα και είναι βέβαιο πως μια μέρα ΘΑ ΠΑΩ!!!
Μη μασας! Ερχεται οικονομικη κριση μεγατονων, χανονται γνωστοι μας (εγω εχασα καμποσους) απο τον ιο, σιγα που θα μας ριξουν την ψυχολογια μια, δυο, τρεις ακυρωσεις. Γεροι να ειμαστε να ακυρωνουμε. Καλη χρονια!

jimp

Member

View attachment 334745
Σου εχω εταιρεία αυτοκινήτων με τρομερές τιμές για το 2021,τα κοιτουσα χθες το βράδυ.

paefstra

Member
Σου εχω εταιρεία αυτοκινήτων με τρομερές τιμές για το 2021,τα κοιτουσα χθες το βράδυ.
Για ποιο λογο αυτοκινητο? Το εχουμε ξανασυζητησει πριν λιγους μηνες εδω Ισλανδία - Οικονομικά στην Ισλανδία
Δεν με εχεις παρει χαμπαρι ακομη? Δεν θεωρω τη σημαντικοτερη επενδυση ζωης τα ταξιδια γενικα, ουτε ταξιδι ζωης την Ισλανδια και δεν προκειται να κανω τον γυρο του νησιου :). Ειναι απλως ενα εισιτηριο 77 ευρω, που σημαινει οτι με 77 ευρω ξαναπας οποτε θες.

Last edited:

adiaforos

Member

View attachment 334745
Κάτσε γιατί σε έχασα... 77€+ μίλια, ή 77€ σκέτο;;;o_O (δεν μου βγάζει πτήσεις με μίλια για Ρέικιαβικ)

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα