• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισλανδία Ισλανδία

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ας ευχηθουμε οτι θα ειναι οκ. Πιστευω τον Μαρτη να ειναι καλυτερα τα πραγματα.
Στις 2 Ιουνιου, στη διαδρομη απο Egilstadir σε Seydisfiodur, τα χωραφια δεξια και αριστερα του δρομου ειχαν χιονι. Και μιλαμε για πολυ χιονι.....

DimRap

Member
Λυσα κακια ρε αγορι μου με τα 13.000 χιλιαρικα...Δεν θα εχω τοσο για μενα και δεν θα ειναι ολα δικα μου..Ειναι με ολες τις κρατησεις και για 2 ατομα...Μου εχεις σπασει με τα 13 χιλιαρικα...Κολλας εκει και δεν βοηθας...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Να σου πω κατι φιλε μου, εχουμε κολλησει οπως λες γιατι εδω εχουμε μαθει να λεμε αληθειες! Οποτε ή μας δουλευεις ή δεν εχεις κανει σωστο προυπολογισμο! Το αμαξι πχ. δεν νομιζω οτι σου βγαινει πανω απο 100€ την μερα (δλδ 1100€). Η διαμονη δε νομιζω να ειναι πανω απο 200€ το βραδυ (με βαση αυτο που ειπες οτι εκλεισες τουλαχιστον) αρα 2200€ μαξ. Οι εκδρομες σας 1000€ στο συνολο? Τα αεροπορικα αντε σου λεω αλλα 800€ και για τους 2. Ειμαστε στα 5000€ large και οτι φατε εκει. Δηλαδη υπολογιζεις οτι θα χαλασεις ακομη 8000€ για φαγητο? Λογικο δεν ειναι να απορουμε?

Να σου πω κατι φιλε μου, εχουμε κολλησει οπως λες γιατι εδω εχουμε μαθει να λεμε αληθειες! Οποτε ή μας δουλευεις ή δεν εχεις κανει σωστο προυπολογισμο! Το αμαξι πχ. δεν νομιζω οτι σου βγαινει πανω απο 100€ την μερα (δλδ 1100€). Η διαμονη δε νομιζω να ειναι πανω απο 200€ το βραδυ (με βαση αυτο που ειπες οτι εκλεισες τουλαχιστον) αρα 2200€ μαξ. Οι εκδρομες σας 1000€ στο συνολο? Τα αεροπορικα αντε σου λεω αλλα 800€ και για τους 2. Ειμαστε στα 5000€ large και οτι φατε εκει. Δηλαδη υπολογιζεις οτι θα χαλασεις ακομη 8000€ για φαγητο? Λογικο δεν ειναι να απορουμε?
Μη χαλάτε σάλιο και ώρα, αδέρφιααα:D.
Αν ο οποιοσδήποτε έχει όρεξη να ασχοληθεί σοβαρά με το ταξίδι αυτό, διαβάζει τα λινκ που έχουμε δώσει και κατόπιν μπορεί να συζητήσει. Αλλιώς, υγεία, προσωπικά μπορώ να απαντώ με τις ώρες σε κάποιον που έχει αληθινές απορίες και θέλει βοήθεια, αλλά ο μαζοχισμός δεν είναι το φορτε μου. ;)

DimRap

Member
Λοιπον για να παρεις μια ιδεα φιλε μου...επειδη θα βγω και μαζοχιστης εδω περα,1200 ευρω το 4x4 vitara με ολες τις ασφαλειες μεσα,850 αεροπορικα...4 πτησεις για 2 ατομα...και βαλε κοντα αλλα 2 χιλιαρικα με διαμονη δεκαημερη(οποουδηποτε ειναι αυτή) συν διανυκτερευση blue lagoon και δυο ακομα α)εδιμβουργο πηγαινωντας και β)λονδινο επιστρεφοντας......καντα χονδρικα 4.000 ευρω...τα υπολοιπα 8.000 πανε δια δυο για μενα με τον φιλο μου μεσα με πολλες και ακριβες δραστηριοτητες,βενζινες και φαγητα..πιοστευω να κατατοπιστηκες καπως καλυτερα...

Λοιπον για να παρεις μια ιδεα φιλε μου...επειδη θα βγω και μαζοχιστης εδω περα,1200 ευρω το 4x4 vitara με ολες τις ασφαλειες μεσα,850 αεροπορικα...4 πτησεις για 2 ατομα...και βαλε κοντα αλλα 2 χιλιαρικα με διαμονη δεκαημερη(οποουδηποτε ειναι αυτή) συν διανυκτερευση blue lagoon και δυο ακομα α)εδιμβουργο πηγαινωντας και β)λονδινο επιστρεφοντας......καντα χονδρικα 4.000 ευρω...τα υπολοιπα 8.000 πανε δια δυο για μενα με τον φιλο μου μεσα με πολλες και ακριβες δραστηριοτητες,βενζινες και φαγητα..πιοστευω να κατατοπιστηκες καπως καλυτερα...
Θα χαλασω εγώ σάλιο ξανά, λοιπόν.
1: Διαβασες το λινκ που σου ανέφεραν σε προηγούμενο μήνυμα; Αν ναι, συνεχίζουμε παρακάτω, αν όχι, καλή χρονιά.
2: Τι ακριβές δραστηριότητες είναι αυτές που θέλετε να κάνετε; Ξέρετε, ή απλά το λες αέρα;
3: Έχουν αναφέρει τόσοι εδώ μέσα, ότι το μπάτζετ που μας λες ειναι αρκετό για να κάνεις ότι γουστάρεις, κι εσύ είπες ακόμη κι ότι δε θες ακριβά εστιατόρια. Πού θα τα φάτε τότε; κοιτώντας τον Seljalandfoss δεν ξοδεύεις, τσαμπα τρέχει το νεράκι.
4: Επανέρχομαι στο 1, έχεις διαβάσει τις ιστορίες όσων έχουμε πάει;;; ναι ή ου; Αν ναι, με χαρά να απαντήσω σε συγκεκριμένες απορίες.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τα ιδια λεμε! Ποιες ειναι οι δραστηριοτητες που σκεφτεστε? Για πες...

Last edited:
Τα ιδια λεμε! Ποιες ειναι οι δραστηριοτητες που σκεφτεστε? Για πες?
Δεν απάντησες βασικά, διάβασες τίποτα από όσους πήγαμε;
Και δεύτερον, εγώ πήγα μένοντας couchsurfing, ή κοιμομουν στο αμάξι υπνόσακο κοντά σε διάφορα αξιοθέατα. Δε μου πέρασε από το μυαλό να δώσω τέτοια πόσα για ανάλογες δραστηριότητες.
Και ξαναλέω, διάβασες τις αναλυτικότατες ιστορίες των μελών; Ή θες κάποιος από εμάς να σου γράψει από την αρχή πιθανές δραστηριότητες; Πιθανολογω ότι δε διάβασες τίποτα. Αν ναι, ρώτα συγκεκριμένα, να σου απαντώ συγκεκριμένα επίσης. ;)

Δεν απάντησες βασικά, διάβασες τίποτα από όσους πήγαμε;
Και δεύτερον, εγώ πήγα μένοντας couchsurfing, ή κοιμομουν στο αμάξι υπνόσακο κοντά σε διάφορα αξιοθέατα. Δε μου πέρασε από το μυαλό να δώσω τέτοια πόσα για ανάλογες δραστηριότητες.
Και ξαναλέω, διάβασες τις αναλυτικότατες ιστορίες των μελών; Ή θες κάποιος από εμάς να σου γράψει από την αρχή πιθανές δραστηριότητες; Πιθανολογω ότι δε διάβασες τίποτα. Αν ναι, ρώτα συγκεκριμένα, να σου απαντώ συγκεκριμένα επίσης. ;)
Sorry, παρακαλώ όπως διαγραφεί το post μου. :) Πάλι δεν πρόσεξα σε ποιον απάντησ, συγνώμη @panlek30 . :D

Irouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Business class πετατε κ ειναι τοσο ακριβα τα αεροπορικα?

DimRap

Member
Βολτα με ελικοπτερο...καταβαση μεσα σε ηφαιστειο..snowmobile...πεζοπορια σε παγετωνα..και αλλες πεζοποριες ακομα...τα αεροπορικα και φθηνα ειναι που σου λεω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom