mouxlitsa
Member
Καλησπέρα! Αρχές ιουλίου έχω προγραμματίσει ένα ταξίδι στην ιρλανσία για 13 περίπου ημέρες. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω τα θέματα γύρω απο την Ιρλανδία, διαπιστώνοντας ότι το χρονικό διάστημα που πάμε μας αρκεί να δούμε πολλά πράγματα. Θα μένουμε έξω απο το Δουβλίνο και σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο για 2 με 3 ημέρες έτσι ώστε να πάμε κάποια εκδρομή προς τα έξω. Καταρχήν η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι οικονομική? Εχετε υποψην κάποιο site ενοικιάσεων αμαξιών στην Ιρλανδία? Ποια μέρη πρέπει να βάλουμε μέσα στο προγραμμά μας? Έχω διαβάσει για τα νησιά Άρην, Galway, το Belfast, Giants' Causeway, Cliffs of Moher ..τα πιο γνωστά δηλαδή..αλλά υπάρχει κάτι άλλο που έχετε επισκεφτεί και αξίζει? Επίσης εκτός απο το αυτοκίνητο μια άλλη λύση είναι το τρένο και οι οργανωμένες μονοήμερες εκδρομές που γίνονται απο Δουβλίνο...είναι καλύτερο να ψαχτούμε σε κάτι τέτοιο?
Πολλές ερωτήσεις και οι περισσότερες μπορεί να έχουν απαντηθεί, παρ' όλα αυτά όμως οποιαδήποτε απάντηση θα βοηθούσε
Πολλές ερωτήσεις και οι περισσότερες μπορεί να έχουν απαντηθεί, παρ' όλα αυτά όμως οποιαδήποτε απάντηση θα βοηθούσε