Πριν από αρκετά χρόνια πήγα ένα πρωί, όπως κάθε μέρα, στη δουλειά. Ένας φίλος και συνάδελφος ήταν ήδη εκεί και αντί για καλημέρα, μου λέει: "Θέλω να πάω στην Ιορδανία" και του απαντάω: "Πότε φεύγουμε;" Με συνοπτικές διαδικασίες, σε λίγες μέρες φεύγαμε για την Ιορδανία. Στην παρέα είχαν προστεθεί άλλοι δύο συνάδελφοι. Έτσι, βρεθήκαμε στο αεροπλάνο με κατεύθυνση το Αμμάν.
Η πτήση έχει μικρή διάρκεια και σύντομα προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμμάν. Αμέσως νοιώσαμε τις μυρωδιές της αραβίας (τώρα στο μυαλό μας ήταν ή πραγματικότητα, δεν ξέρω). Πήραμε ταξί για να πάμε στο ξενοδοχείο. Αυτό ήταν το 1ο σοκ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια οδήγηση. Τρέμαμε όλοι και φυσικά "φρενάραμε" συνεχώς. Τελικά, φτάσαμε στο ξενοδοχείο και αφού βολευτήκαμε βγήκαμε μια βόλτα στην πόλη.
Συνεχίζεται ...
Η πτήση έχει μικρή διάρκεια και σύντομα προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμμάν. Αμέσως νοιώσαμε τις μυρωδιές της αραβίας (τώρα στο μυαλό μας ήταν ή πραγματικότητα, δεν ξέρω). Πήραμε ταξί για να πάμε στο ξενοδοχείο. Αυτό ήταν το 1ο σοκ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια οδήγηση. Τρέμαμε όλοι και φυσικά "φρενάραμε" συνεχώς. Τελικά, φτάσαμε στο ξενοδοχείο και αφού βολευτήκαμε βγήκαμε μια βόλτα στην πόλη.
Συνεχίζεται ...
Attachments
-
144 KB Προβολές: 237