ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Η διαμονή στην έρημο αξίζει το κοπο? Ποιο camp να επιλέξω?
Σ' ευχαριστώ παρα πολύ για όλα! Βλέπω υπάρχει μια αδυναμία στον όμιλο!για ποτάκι δες : The Loft (είναι του ιδίου όμιλου Romero που ανήκει και το sufra)
είναι η ταράτσα του The Living Room
http://www.romero-jordan.com/loft.html
τελικά από τον ομιλο romero, αυτό που πήγαμε ήταν στην εκδρομή μας στo Umm Qais Resthouse , στο οποίο απολαύσαμε το καφεδάκι μας με υπέροχη θέα προς τα σύνορα... και μάλιστα το ίδιο έχει και καταλύμματα ΕΝΤΟΣ του αρχαιολογικού χώρου
https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...ais_Resthouse-Umm_Qais_Irbid_Governorate.html
Καλημέρα! Δεν έχω πάει αλλά όλοι λένε οτι είναι εμπειρία η έρημος το βράδυ καθώς και το να σηκωθείς το πρωί να δεις την ανατολή! Εγώ διάλεξα αυτό πάντως. Μου φάνηκε περιποιημένο...Η διαμονή στην έρημο αξίζει το κοπο? Ποιο camp να επιλέξω?
Οχι απλα αξιζει, αλλα ειναι μια απο τις καλυτερες εμπειριες ζωης.Η διαμονή στην έρημο αξίζει το κοπο? Ποιο camp να επιλέξω?
Ουπσ, μπερδεύτηκα... μείνατε δηλαδή στο χωριό Wadi Rum?...απλά οταν μπηκα στη σκηνή και κατάλαβα ποσο φυσάει, (μαλιστα μετα την εξάντληση της Πετρας) και έχοντας εν γνώση οτι δεν θα μπορέσουμε να κάτσουμε εξω στη φωτιά λόγω του αέρα (μας το ειπανε)..προτιμησα να τους πληρώσω το τουρ που κάναμε και να παω σε ενα ξενοδοχείο. Λυπάμαι που έγινε έτσι, αλλά, πραγματι δεν είχε καμια ουσία (φαγητο και μετα να κλείστεις σε σκηνη, ενω εξω φυσαει τρελα). ....................
Λοιπον, στην επιστροφή μας προς το χωριό μας περασαν 2 ελικόπτερα και μας ειπε ο βεδουινος οτι σε μια γωνιά της ερημου χτες ο πριγκιππας φιλοξενούσε κάποιους Ευρωπαίους πολιτικους (φωτογραφιες οταν γυρισω).
Υ.γ. Το καμπ το ειχαμε κλεισει 90 δηναρια πακετο και για το τουρ μονο που καναμε μας πηρε 50 που νομιζω οτι ηταν ηταν αξιολογοτατη τιμη.
στην ουσια αυτο ειναι τι ? μενεις ενα βραδυ στην ερημο εξω ? και ποσο ειναι σε λεφτα περιπου , τρομερη εμπειρια ακουγεται ...ασφαλες?Οχι απλα αξιζει, αλλα ειναι μια απο τις καλυτερες εμπειριες ζωης.
Εγω εμεινα στο Martian Camp, εξαιρετο και πολu καλα παιδια και φιλικα.
Αλλο ενα που εχω να προτεινω απο σχολια ανθρωπων που πηγαν ειναι το beyond wadi rum camp.