travel_lover
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΙΝΔΙΑ -
Ρε φίλος μην βαράς!!Έλα.... Πες οτι μας τρολλάρεις να τελειώνουμε! Δε μπορώ να διανοηθώ οτι ρωτάς ειλικρινά. Ακόμα και εμπειρία να μην έχεις από ταξίδια, φαντάσου απλά να σε ρώταγε ένας τουρίστας που να πάω και τι να δω στην Ελλάδα σε 3 μέρες!
Τι προλαβαίνεις να δεις; Μόνο την Αθήνα!
Αν στόχος του ταξιδιού σου είναι να δεις απλά τις πρωτεύουσες των χωρών που αναφέρεις, τότε πάω πάσο. Αλλά τότε δε μιλάμε για χώρες, μιλάμε για συγκεκριμένες πόλεις. Έχει όμως νόημα; Εσύ ξέρεις...
Πληροφοριακά, ετοιμάζω και εγω ταξίδι στο Βιετνάμ την ίδια πέριοδο με σένα. Έχω διαθέσιμες 14 μέρες μόνο για το Βιετνάμ και δυσκολεύομαι πάρα πολύ στο σχεδιασμό του προγράμματος. Μένουν πολλά εκτός που θα ήθελα να δω και δεν φτάνει ο χρόνος! Και δε μιλάμε για ταξίδι χαλαρώματος σε παραλίες και τα σχετικά...
Δεν τρολάρω κ έχω εμπειρία απο ταξίδια καθώς έχω επισκεφθεί 20 χώρες!
Απλά επειδή το Βιετνάμ δεν ηταν στα τοπ που λεμε για να δω, προτεραιότητα εχει η Bangkok με τους όμορφους βουδιστικούς ναούς που δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου και οι πολύ όμορφοι ναοί στη Καμπότζη.
Βιετνάμ δεν ειχα ιδέα τι μπορεί να παίζει αλλά σκέφτηκα οτι θα μου φύγουν που θα μου φύγουν τόσα χρήματα για να παω το πρώτο μακρινότερο ταξίδι της ζωής μου γιατί να μην δω 3 χώρες ;
Εννοείται πως γνωρίζω πως δεν πρόκειται να τις δω πολύ καλά, μια γεύση προφανώς θα πάρω από την καθε μία , λίγο περισσότερο ίσως στην Ταϊλάνδη.
Αμα ομως μου προτείνετε πολύ οτι καλυτερα θα ηταν έστω 2 και οχι 3 θα το ξανασκεφτώ...