Ινδία Ινδία...τα πάντα είναι πιθανά!

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εξαιρετική όπως πάντα villi μου...

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Villi καταπληκτικό κεφάλαιο!!! Άψογη και άμεση περιγραφή! Τρόμαξα, φοβήθηκα , σιχάθηκα με τα ποντίκια (τ' είναι τούτο;;;; ) και γέλασα με την περιγραφή σου!!! Με βάζεις στο κλίμα για τα καλά!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αχ τι μου θύμισες…. Γλυκύτατα τα ποντικάκια κι αεικινητα. Εγώ ως γουρούνι πάλι ήμουν στο στοιχείο μου. Δεν με ενόχλησε καθόλου να περπατώ ανάμεσά τους (φορούσα κάλτσες καλού κακού). Ήταν επιθυμία μου να επισκεφθώ το ναό κι ευτυχώς η συνταξιδιώτισσά μου δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση κι ας ήταν και ξυπόλητη...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
πολυ τελεια η ιστορια σου.... διαβαζω ανελλιπως!!!!:hug::innocent:
αλλα αυτο που τη βρισκετε με τα ποντικια με ξεπερναει, οσο ωραιο και να ειναι το αξιοθετο ....

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Aπό τις καλύτερες ιστορίες που έχουν γραφτεί τελευταία.Για να διαβάζω εγώ ιστορία για την Ινδία κατι σημαίνει :D
Όσο για τον ναό των ποντικιών για μένα είναι ένας εφιάλτης.Απορω πως μπήκες εκεί μέσα.Να με πλήρωναν δεν θα το έκανα ομολογώ.Η φωτογραφία δε που τρώνε όλα μαζί με ανακατεύει.
Αναμένουμε την συνέχεια.

Nat ni

Member
Μπράβο Villi!!!Το ενα κεφάλαιο καλύτερο απο το άλλο!Βολτες ξημερώματα στην έρημο μες στην ομίχλη,παλάτια,Bollywood ,σκοτεινές διαδρομές,ναοί ποντικιών...Σε ζηλεύω .

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όσο για τον ναό των ποντικιών για μένα είναι ένας εφιάλτης.Απορω πως μπήκες εκεί μέσα.Να με πλήρωναν δεν θα το έκανα ομολογώ.Η φωτογραφία δε που τρώνε όλα μαζί με ανακατεύει.
Αναμένουμε την συνέχεια.
Εμένα πάλι αυτή μου φάνηκε πολυ γλυκούλα! :D

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εμένα πάλι αυτή μου φάνηκε πολυ γλυκούλα! :D
:D:D:D
H αλήθεια είναι πως σιχάθηκα αλλά και γέλασα όταν την είδα.
Αλλά όπως λέει και η elenara η λατρεία προς τους ποντίκαρους με ξεπερνάει και μένα!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Aπό τις καλύτερες ιστορίες που έχουν γραφτεί τελευταία.Για να διαβάζω εγώ ιστορία για την Ινδία κατι σημαίνει :D
Αναμένουμε την συνέχεια.
Η φωτό τους αναδεικνύει μάλλον μεγάλους και απωθητικούς (εκτός κι αν μεταλλάχθηκαν εδώ και 10 χρόνια που είχα πάει). Αντιθέτως είναι μικρά ποντικάκια που τρέχουν τρελλά πάνω κάτω, συγκρούονται και κάνουν τούμπες στον αέρα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απειλητικά. Πινουν το γαλατάκι τους ήσυχα ήσυχα…

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom