ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Villi υπέροχη η περιγραφή σου!!! Με πολλές χρήσιμες πληροφορίες και υπέροχες φωτογραφίες!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
O αέρας δεν ήταν τίποτα,ομίχλη να δεις!Δεν βλέπαμε τη μύτη μας.Κρίμα που είχε τόσο αέρα το πρωί στην καμηλάδα και δεν είδατε ανατολή. Ηταν σαφώς ανώτερο το θέαμα απο το προηγούμενο απόγευμα, αφού δεν είχε καθόλου κόσμο (όταν πήγαμε εμείς ήμασταν εμείς και πολύ πιο μακριά ακόμη μία παρέα).
Σ'ευχαριστώ πολύ!Χαίρομαι που σε βοηθώ αυτός είναι κι ο σκοπός άλλωστε της ιστορίας!Δεν είναι τόσο δύσκολος προορισμός τελικά κι αν ξαναπάω,που το θέλω πολύ γιατί μου έχει κατσικωθεί η Κεράλα στο μυαλό θα πάω τελείως ανεξάρτητη!Villi πραγματικα το ταξιδι σου υπεροχο και η περιγραφή του ακόμα καλύτερη!!
Ηθελα να μην τελειώσει Με βοηθας να οργανώσω και εγω το δικό μου
Καλά, εκεί αν πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάς!μου έχει κατσικωθεί η Κέραλα στο μυαλό θα πάω τελείως ανεξάρτητη!
Λιτή αλλά ζωντανή η περιγραφή σου, μου θύμισε ανάλογες "εμπειρίες" και εικόνες. Φόβο, για να πω την αλήθεια, δεν νοιώσαμε σχεδόν πουθενά στην Ινδία (εκτός από το λιμάνι στη Βομβάη), αλλά αυτήν την ανατριχίλα να σε διαπερνά καθώς προσπαθείς να βρεις τα βήματά σου ανάμεσα στα ξαπλωμένα κορμιά (που πολλές φορές δεν τα βλέπεις καν) μέσα στα σκοτάδια, δεν πρόκειται να την ξεχάσεις όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και το σπουδαίο είναι ότι παρ'όλη την αναστάτωση που προφανώς τους φέρνεις, κανένας δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν βάζει τις φωνές. Μόνο ένα ελαφρύ κούνημα, ένα κουλούριασμα και το πολύ-πολύ κάποιος υπόκωφος ήχος, ένα παραπονεμένο βογκητό θα βγει απ' τα χείλη τους. Κι αυτό ίσως είναι που το κάνει ακόμη πιο μακάβριο...Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο δεύτερο σοκ μας περίμενε καθώς όλος ο δρόμος ήταν γεμάτος από άστεγους που είχαν ανάψει φωτιές στα πεζοδρόμια να ζεσταθούν.
Από τη μία η περασμένη ώρα,από την άλλη η ομίχλη που είχε μειώσει την ορατότητα και όλα αυτά τα μάτια που σηκώνονταν και μας κοιτούσαν καθώς περνάγαμε από δίπλα τους,πρώτη φορά στην Ινδία ένιωσα φόβο!