Ινδία η Κίνα..?

villi

Member
Ξερω τι θα ηταν ιδανικό και πως θα ήθελα να εξερευνησω καθε χωρα αλλά υπάρχει και κάποια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που θέλουμε και αυτα που μπορούμε. Αγαπαω τα ταξιδια και λεω να τα συνεχίσω όπως μπορω... Κουτσουρεμενα! Κλινω προς ινδια μιας και ειναι πιο εφικτο. Σκέφτομαι να κάνω και μια έρευνα να πάμε μονοι μας. Γνωριζετε κάποιο πρακτορείο τοπικό και αξιοπιστο για να υλοποιησουμε το πρόγραμμα μας? Κατι διάβασα για gap adventures. Λιγο τσιμπημενο ομως? Επισης πρόγραμμα? Ρατζασταν και αεροπωρικως κεραλα? Δελχί οχι? Μηπως Δελχί, αγκρα, τζαιπουρ και βαρανασι?
Το έθεσες πολύ σωστά!Άλλο θέλουμε κι άλλο μπορούμε κι από άποψη χρόνου κι από άποψη χρημάτων.Να'μαστε καλά,τα παιδιά θα μεγαλώσουν και ποιος ξέρει ίσως φτιάξουν και τα οικονομικά(λέμε τώρα!).
Αφού πας πρώτη φορά Ινδία κινήσου στα βασικά,οπωσδήποτε μία Δελχί για τα βασικά,πρωτευουσα είναι και μάλιστα ενδιαφέρουσα,με την προυπόθεση η πτήση να φτάνει νωρίς το πρωί,Τζαιπουρ 2 γιατί η μία θα φύγει στη μετακίνηση,Αγκρα 1 μέρα αν οπωσδήποτε θες να δεις το Ταζ,2 μέρες Ουνταιπούρ αξίζει(!) και 2 Βαρανάσι.Αν μας γράψεις ώρες πτήσεων θα το φτιάξουμε το πρόγραμμα πιο συγκεκριμένο.Οι μέρες που σου έγραψα είναι χωρίς τις δύο των πτήσεων αλλιώς αφαιρείς Ουνταιπουρ ή Βαρανάσι,θα είναι κρίμα πάντως.Έλα δεκα μέρες μπορούν,μην τους ακούς!
Το πρακτορείο που χρησιμοποίησα καθώς και άλλα που χρησιμοποίησαν συμφορουμίτες θα βρεις στις ιστορίες δοκιμασμένα και αξιόπιστα.Στείλε τους μήνυμα με το πρόγραμμα σου και τις ημερομηνίες για να σου βγάλουν κόστος.Για νορμάλ τιμή μόνο σε 3στερα για να μη λέμε κι ότι θέμε!Μια χαρά είναι μη κολλήσεις σ'αυτό!

Dimteo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Πολύ καλο μου φαίνεται αυτο το πρόγραμμα. Θα δουλεψω πανω σε αυτο. Και δεν χρειάζεται εσωτερικη πτηση σωστα? Βγαίνει ολο νομιζω οδικώς. Ειδα και το ταξιδιωτικό γραφείο που χρησιμοποιησες, θα το τσεκάρω.

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Αν θες να πάς και Ουταιπουρ και Βαρανασι δεν νομίζω να βγαίνει οδικώς λόγο έλλειψης χρόνου. Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλες.
Αν θα έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα Βαρανασι. Όμορφη η Ουταιπουρ αλλά το Βαρανασι είναι μια εμπειρία από μόνο του!

GTS

Member
Σε 8 μερες κι εγω θα ελεγα Δελχι, Αγκρα, Τζαιπουρ και Βαρανασι. Δε σε παιρνει για πιο μακρια....

Dimteo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Αυτη την ωρα πρόγραμμα ψαχνω να βγαλω και προβληματιζομαι για 3.
1. Δελχι-αγκρα-τζαιπουρ-βαρανασι
2. Δελχί - αγκρα-τζαιπουρ-ονταιπουρ- jaislamer (γουστάρω πολυ ερημο)
3. Δελχί - αγκρα-τζαιπουρ-ονταιπουρ- ranthambhore national park.
Το βαρανασι είναι το πρόβλημα. Η πας εκει και ξεχνας ρατζασταν παρα μόνο τζαιπουρ. Η δεν πας και ακολουθώ το άλλο πρόγραμμα. Αλλά να μην παω βαρανασι? Αυτό είναι το ερωτημα. Τι λέτε?

Dimteo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Δηλαδή αν το κρατησω όπως προτείνει η villy μρ εσωτερικη πτήση βγαίνει ή το καίω?

GTS

Member
Το καις. Δε προλαβαινεις και Ουνταιπουρ και Βαρανασι. Με τις μερες σου, εγω θα εκανα το Νο1, η Ινδια δεν ειναι ξεπετα.

piccolo_mondo

Member
Ποια εποχη σκοπευεις να πραγματοποιησεις αυτο το ταξιδι; Αν ειναι Αυγουστος το Βαρανασι μπορεις κ να το αφησεις εκτος, καθως η σταθμη νερου στον Γαγγη θα ειναι υψηλη (περιοδος βροχων) κ αρα γιοκ βαρκαδα (μικρο το κακο ισως) κ γιοκ κλασσικη θεα της πολης με ghats (μεγαλο το κακο). Η Jaisalmer σαν πολη μου αρεσε πολυ (η ερημος οκ, τιποτα το συγκλονιστικο)

Dimteo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαλί
Δεν εχω κλείσει εισητηρια οποτε την εποχω την διαλεγω.. Εξω καλοκαιρι απο φθινόπωρο. Κατεληξα στο πρώτο. Μπήκα και YouTube και ειδα βαρανασι και ομολογω σε συγκλονίζει το ολο σκηνικό. Οπότε μενω σε αυτό το πρόγραμμα και το δουλευω και με το πρακτορείο.
Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Άσε όλα τα άλλα, αλλά μη χάσεις Βαρανάσι. Η έρημος στην Ινδία είναι πολύ λάιτ, δε λέει και πολλά.

varioAthens

Member
Ειχαμε και εμεις περιορισμενο χρονο και ετσι σε 9 μερες επισκεφθηκακε Αγκρα-Τζαιπουρ-Τζοντπουρ-Ουνταιπουρ-Βαρανασι-Δελχι.
Για να εκμεταλλευτουμε στο επακρο τις μερες που ειχαμε στη διαθεση μας
(α) φτανοντας Δελχι ξημερωματα αναχωρησαμε αμεσως για Αγκρα
(β) καναμε αεροπορικως τις διαδρομες Ουνταϊπουρ-Βαρανασι και Βαρανασι-Δελχι, ουτως ή αλλως οι εσωτερικες πτησεις ειναι πολυ οικονομικες στην Ινδια.

Εχω γραψει μαι ιστορια για Ινδια, μπορει να βοηθηθεις.

villi

Member
Tην Jaisalmer την ξεχνάς,δε βγαίνει με τίποτα σε 8 μέρες.Εδώ εμείς 18 και είδαμε και πάθαμε να φτάσουμε,είναι μακριά από όλα και χωρίς αεροδρόμειο.Συμφωνώ ότι το Βαρανάσι δε πρέπει να το χάσεις με τίποτα αλλά χωρίς πτήσεις δε βγαίνει γιατί είναι επίσης μακριά και με κάκιστο οδικό δίκτυο .Είναι φθηνές όμως,δε θα'χεις πρόβλημα.Αν θες σχετική άνεση χρόνου κρατάς το Δελχί-Αγκρα-Τζαιπούρ-Βαρανάσι,αν τρέξετε αρκετά βάλε και Ουνταιπούρ πάλι με πτήση αλλά να έχεις στο νου σου ότι δε θα δεις το Δελχί όσο πρέπει.Η απόφαση είναι δική σου.Νομίζω το πρόγραμμα της Varioathens χωρίς την Τζοντπουρ φυσικά και με γνώμονα ότι η πτήση θα φτάνει νωρίς το πρωί(βαριά 8 το πρωί) και θα φεύγει αργά το βράδυ(μετά τις 10)βγαίνει.Ψάξε νωρίς για αεροπορικά γιατί ανεβαίνουν πολύ όσο περνά ο καιρός ώστε να κρατήσεις το συνολικό κόστος χαμηλά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom