el de abajo
Member
νοικιασμένο ή δικό σας κοιτάξτε να έχετε αυτοκίνητο γιατί χωρίς αμάξι στην Ικαρία είσαι ''νεκρός''
στην βορεια πλευρα είναι πολύ καλυτερα κι οντως ειναι μεγαλες οι αποστασεις αλλα ειναι και ακριβροτερα. εσυ θα διαλεξεις τι θέλεις να θυσιάσεις από τα 2.εγώ πάντως θα πάω φέτος και προτίμησα τη βόρεια πλευρά.εκτος οτι οι αποστασεις ειναι μεγαλες οι δρομοι δεν ειναι και πολυ καλοι εχουν πολλες στροφεςΚαλησπέρα!
Εχω κλεισει να παω Ικαρια καλοκαίρι περιοδο 15αυγουστου χωρις να το εχω ψαξει συγκεκριμένα απλα επειδη ακουγα ολο καλα λογια.
Εκλεισα ξενοδοχείο μεσω booking στον Αγιο Κυρηκο (η ποιότητα του ξενοδοχειου δε με απασχολεί-ενταξει μην ειναι κ σταβλος φυσικα) και τωρα διαβαζω εδω οτι ολα "κινουνται" στη βόρεια μερια του νησιου οποτε με κάνει να αναρωτιέμαι αξιζει να εισαι αγ. Κυρηκο ή να ακυρώσω κ να κλεισω καπου προς τα πανω? Ξερω οτι οι αποστάσεις ειναι μεγάλες κ αυτο ειναι το επόμενο σκελος της ερώτησης μου, σκέφτομαι να παρω το αυτοκίνητο μου παρα να νοικιασω μιας και το καράβι μου βγαίνει φθηνοτερα, ειναι καλη κινηση ή οχι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα και καλώς ήρθες.Καλησπέρα παιδιά!
Έχω διαβάσει το θέμα από την πρώτη σελίδα, ξέρω πού να πάω, πού να φάω, πού να μείνω, γενικά παρακολουθώ όσα γράφονται και είμαι έτοιμη για 15αύγουστο στην Ικαρία! Ένα πράγμα θέλω μόνο από εσάς τους πιο έμπειρους, περισσότερο σαν συμβουλή. Σκοπεύουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και μία φίλη μου(όχι η οδηγός) είναι φοβισμένη με το θέμα των δρόμων και της οδήγησης σε σημείο να ξανασκέφτεται αν θα έρθει. Πείτε μου τι μπορώ να της πω για να την καθησυχάσω.
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω διαβάσει το θέμα από την πρώτη σελίδα, ξέρω πού να πάω, πού να φάω, πού να μείνω, γενικά παρακολουθώ όσα γράφονται και είμαι έτοιμη για 15αύγουστο στην Ικαρία! Ένα πράγμα θέλω μόνο από εσάς τους πιο έμπειρους, περισσότερο σαν συμβουλή. Σκοπεύουμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και μία φίλη μου(όχι η οδηγός) είναι φοβισμένη με το θέμα των δρόμων και της οδήγησης σε σημείο να ξανασκέφτεται αν θα έρθει. Πείτε μου τι μπορώ να της πω για να την καθησυχάσω.
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
Γειά σου @Vasia12Καλημέρα !θα πάω στην ικαρια 22 έως 28 Αυγούστου κ θα μείνω στον κάμπο !έλεγα να νοικιάσω σκούτερ είναι καλή επιλογή ?κ αν μπορείτε να μου πείτε μέρη που πρέπει να δω κ μαγαζιά για φαγητό ποτό !σας ευχαριστώ!
@Μαριορή δε βρήσκω το λόγο γιατί να μη το επιχειρήσετε.Καλησπέρα!!! Σκεφτόμαστε να πάμε στο νησί μέσα Ιουλίου. Το θέμα είναι ότι είμαστε οικογένεια με δύο παιδιά (8 και 10 χρονών) και προβληματίζομαι σχετικά... Να το επιχειρήσουμε????? Σας ευχαριστώ!!!!!!