εμείς κλείσαμε για 8 Αυγούστου στο κατάλημα Άτσαχας στον Αρμενιστή με 54ευρώ ήθελα συγκεκριμενα να κλείσω σ αυτό λόγω θέας κλπ και σίγουρα λόγω περιοχής αλλά αν ψαξεις ίσως να βρεις και φθηνότερο.καλησπερα παιδια! σκεφτομαστε για ικαρια τελος ιουλιου. πραγματικα ανυπομονω!!!! εχουμε βρει δωματιο μονο στα θερμα κ μηχανακι για τις μετακινησεις! εχω δει οτι οι αποστασεις για ευδηλο, αρμενιστη κλπ ειναι μεγαλες. μπορει καποιος να μου προτεινει καποια οικονομικη λυση για καποιο δωματιο σ αυτες τις περιοχες κοντα????
όντως οι περιοχές που σου είπαν είναι πιο τουριστικές αλλα στην ικαρία είσαι...θα βρεις παρέα οπου κι αν μένεις πιστευω... πηγαινε σε κανενα πανηγυρι και αμεσως θα βρεις παρέα...αρκει ν σ αρεσει κι ο χορόςΓεια σας και καλώς σας βρίσκω! Διάβασα μεγάλο μέρος της συζήτησης - πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: Θα πάω solo φέτος τον Αύγουστο διακοπές και σκέφτομαι για Ικαρία. Με συμβούλεψαν να μείνω στο Νοτιοανατολικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο Φάρο με το επιχείρημα ότι ο Αρμενιστής και τα πέριξ έχουν παραγίνει τουριστικά, ενώ στην ανατολική πλευρά είναι πιο παρεΐστικο το κλίμα (κάτι που μας ενδιαφέρει . Ποια είναι η γνώμη σας;
Σιγουρα ο τουρισμός θα έχει ησυχάσει πολύ αλλά τότε θα μπορέσεις να δεις πραγματικά την ομορφιά και τη γλύκα αυτού του νησιού. Μακάρι να μπορουσα να παω κι εγω εκεινη την εποχη. Αν τωρα πάλι σ αρεσει ο ντόρος κι ο πολύς κόσμος δε ξερω τι να σου πω...εχει πάντως ακόμα πολλά πανηγύρια εκείνη την εποχή.Καλησπέρα και από μένα παιδιά!!σκεφτόμαστε να πάμε φέτος Ικαρία αλλά παίρνουμε άδεια τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Αξίζει ή θα είμαστε εμείς και ο κούκος;
Last edited by a moderator: