στρουθι εννοειται οτι πρεπει να πας... Σιγουρα θα βρεις παρεα εκει. Που ξερεις μπορει και να ανταμωσουμε σε καποια παραλια, σε καποιο πανηγυρι. Αρχικα ειχα κανονισει να παω με τη γυναικα μου και ενα φιλικο ζευγαρι...Στην πορεια προεκυψαν αλλα 7 ατομα φίλοι και αυτοι...Περσυ ειχαμε παει παλι με παρεα και οπως παντα γνωρισαμε κοσμο με καποιους απο τους οποιους εχουμε ακομη επαφη....Και φαντασου πως δεν ειμαι και το πλεον κοινωνικο ατομο...Οι ρυθμοί ειναι αργοι, αλλα σε μια δυο μερες τους συνηθιζεις. Ενα ειδος τουρισμου ειναι οι γκρουβαλοι (εμεις τους λεμε χαριτολογωντας ποταμισιους), οι οποιοι δεν σε ενοχλουν, μερικοι ειναι μαλιστα και πολυ ενταξει ατομα τα οποια επιλεγουν αυτον τον τροπο ζωης. Αν ψαχνεις Μυκονο σιγουρα δεν θα τη βρεις στην Ικαρια. Η Ικαρια ειναι χαλαρωση στις παραλιες με καφε,ποτο και μουσικουλα χαλαρη μεχρι αργα το βραδυ. Μετα φαι και μετα ειτε πανηγυρι ειτε Ραχες για ποτο μεχρι το πρωι. Για το κερασακι περνας και απο ενα φουρνο για μια ζεστη τυροπιτα κι ενα καφεδακι πριν πας να συναντησεις τον υπεροχο Μορφεα...!!!Γειά σας ξανά από το Στρουθίον!
Σκεφτομαι να πάω στην Ικαρία κατά τις 17 του Αυγούστου για κάποιες μέρες, αλλά ως..lonely traveller, , άρτι χωρισμένη γαρ.
Να το τολμήσω? θα βρω παρέα εκεί να περάσω καλά? (μην πάει ο νους σας στο κακό!)
Ή θα καταλήξω...."στρουθίον μονάζον επί δώματος"?
Γενικά, προσφέρεται το νησί για ταξίδι τύπου 'νέα γυναίκα, μόνη, ταξιδεύει'?
Με έχουν μπερδέψει λίγο οι ρυθμοί του νησιού και τα είδη των τουριστών που συχνάζουν εκεί.
Αλλά θέλω πολύ να δω το νησί.