Γεια σου Sonnia.Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω όσους πήγαν στην Ικαρία ποια περιοχή επέλεξαν για την διαμονή τους και αν βρήκαν εύκολα δωμάτιο. Από ότι ξέρω δεν έχει camping και δυσκολεύομαι να βρω δωμάτιο.
Φιλικά, Sonnia
Το επιβεβαιώνω: οι παραλία με το όνομα Σευχέλες είναι σούπερ!Και να πάτε και σευχέλες , ειναι υπέροχα μην ακούς τι σου λένε. Αξίζει το κόπο.
Πωπω, ζηλεύω...Να αναφέρω εδώ ότι πριν 15 μέρες που ήμουν Ικαρία ανακάλυψα ένα μαγαζάκι στον Αρμενιστή που λέγεται "Γεφυράκι" το οποίο σερβίρει παγωτό παραγωγής του μαζί με, επίσης, χειροποίητους λουκουμάδες! Απλά κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!!!!
Αυτό!!! Ανεβαίνεις στον όροφο και είναι το ζαχαροπλαστείο και δίπλα ταβέρνα (επίσης καλή)!!! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το μαγαζί γιατί πάντα στην Ικαρία κοιμόμουνα τη μέρα και ξύπναγα τη νύχτα , αλλά φέτος που πήραμε και την μικρή μας μαζί ακολουθήσαμε πιο νορμάλ πρόγραμμα. Περιττό βέβαια να πώ ότι φίλοι Ικαριώτες που έχουν γίνει πλέον γονείς έβγαζαν βόλτα τα μωρά τους με τα καροτσάκια στις 11 το βράδυ... Δεν αλλάζουν με τίποτα οι άνθρωποι...Πωπω, ζηλεύω...
Ποιο είναι αυτό; Είναι μήπως το ένα από τα 2 ζαχαροπλαστεία που βρίσκονται στην είσοδο του Αρμενιστή, στο γεφυράκι; Αν είναι αυτό που ανεβαίνεις τις σκάλες και είναι στον πρώτο όροφο έχει και εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού!!
Χεχε, το ίδιο πρέπει να λέμε αν και είχα την εντύπωση πως λεγόταν "Ίκαρος", μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια! Είδες, για να μην έχω εύκαιρες τις φωτογραφίες μου να ανατρέξω!! Όποιος πάει στην Ικαρία, μην παραλείψει να το επισκεφτεί, μιλάμε για τρομερά γλυκά! Θα το βρείτε εύκολα στο γεφυράκι, στην είσοδο του χωριού, όπως έρχεσαι από Γιαλισκάρι, Εύδηλο κλπ!Αυτό!!! Ανεβαίνεις στον όροφο και είναι το ζαχαροπλαστείο και δίπλα ταβέρνα (επίσης καλή)!!! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το μαγαζί γιατί πάντα στην Ικαρία κοιμόμουνα τη μέρα και ξύπναγα τη νύχτα , αλλά φέτος που πήραμε και την μικρή μας μαζί ακολουθήσαμε πιο νορμάλ πρόγραμμα. Περιττό βέβαια να πώ ότι φίλοι Ικαριώτες που έχουν γίνει πλέον γονείς έβγαζαν βόλτα τα μωρά τους με τα καροτσάκια στις 11 το βράδυ... Δεν αλλάζουν με τίποτα οι άνθρωποι...
ηταν μεσημέρι, τέλη Ιουνίου περίπου το 2007!Θάνο, είσαι πολύ τυχερός που πέτυχες την παραλία σχεδόν άδεια! Δεν ξέρω αν είναι λόγω εποχής ή ώρας αλλά πλέον που έφτιαξαν το δρόμο μαζεύει πολύ κόσμο.
Το 2007 ήταν ασφαλτοστρωμένος ο δρόμος; Το 2008 που ήμουν εγώ εκεί πάντως ήταν, γι'αυτό λέω πως πλέον μαζεύει πιο πολύ κόσμο. Πανέμορφη παραλία και άγρια!ηταν μεσημέρι, τέλη Ιουνίου περίπου το 2007!
Εκει έκανα 1 μόνο μπάνιο.
Την εβδομάδα που εμεινα συνολικά στην Ικαρία κάθε μέρα με την παρέα κάναμε μπάνιο στην υπέροχη και αξέχαστη παραλία της Μεσαχτής!
Να δω πότε θα ευκαιρέσω να ανεβάσω σχετικό βιντεοκλιπάκι προς τιμήν της!
ΠΑΙΔΙΑ καλησπέρα μια γρηγορη βοηθεια αν ειναι δυνατο.. σκοπεύω να πάω Ικαρία δεν εχω μεταφορικό μέσο . Που βολεύει να μείνω ?? Εχω βρει αρμενιστή ενα ακρως συμφερον δωμάτιο να το κλείσω ή να κοιταξω για κάποιο αλλο σημείο ? το μεγαλύτερο νταβαντουρι που θα συναντησω που γινεται? Γενικά τι ηλικίες παίζουν?