Ερώτηση: Ποιες πόλεις (και εκδρομές απο εκει) θα συμβουλεύατε ,σε εναν απειρο απο ταξίδια, να ταξιδέψει και γιατί??? (ΜΟΝΟ και ξαναλεω ΜΟΝΟ σε μέρη που εχετε πάει, οχι που ακουσατε, που διαβάσατε ή που πηγε η γκομενα του Τακη απ' το χωριο του θειου της ξαδερφης σας )
Αρχίζω εγώ!
Ρώμη: Η αιώνια πολη, φοβερή και για ενα Σ/Κ κατα τη γνωμη μου βλέπεις κάτι
Βουδαπέστη: Μαγεία, ο Δούναβης, το Κοινοβούλιο και η κεντρικοευρωπίλα που εχει η πολη αν και ανατολική
Πράγα: Σαν να εισαι σε καρτ ποσταλ και χωρις πλακα τωρα!
Τα κριτήρια οσο αναφορα τι μπορεις να κανεις, τι εχει να δεις, ποσο κοστιζει, αν ειναι ευκολα προσβάσιμη , την ομορφιά κ.ά.
Υ.Γ.: Καλυτερα να ειναι μεγαλες πολεις ή πρωτευουσες. Οχι οτι αν ειναι μικρη ή χωριο θα γινει κατι, αλλα τωρα λεμε για να μαζέψουμε λιγο υλικο. Μην πουμε 800 μερη και τα 302 ειναι χωρια που απλα ειναι γραφικά.
Αρχίζω εγώ!
Ρώμη: Η αιώνια πολη, φοβερή και για ενα Σ/Κ κατα τη γνωμη μου βλέπεις κάτι
Βουδαπέστη: Μαγεία, ο Δούναβης, το Κοινοβούλιο και η κεντρικοευρωπίλα που εχει η πολη αν και ανατολική
Πράγα: Σαν να εισαι σε καρτ ποσταλ και χωρις πλακα τωρα!
Τα κριτήρια οσο αναφορα τι μπορεις να κανεις, τι εχει να δεις, ποσο κοστιζει, αν ειναι ευκολα προσβάσιμη , την ομορφιά κ.ά.
Υ.Γ.: Καλυτερα να ειναι μεγαλες πολεις ή πρωτευουσες. Οχι οτι αν ειναι μικρη ή χωριο θα γινει κατι, αλλα τωρα λεμε για να μαζέψουμε λιγο υλικο. Μην πουμε 800 μερη και τα 302 ειναι χωρια που απλα ειναι γραφικά.