thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
παρομοίως αν γίνεταi!Αν το π.μ δεν ειναι προσωπικό μόνον για τον Βαγγέλη,κάνε μια αντιγραφή και στείλτο και εμένα.Ενδιαφέρομαι..
παρομοίως αν γίνεταi!Αν το π.μ δεν ειναι προσωπικό μόνον για τον Βαγγέλη,κάνε μια αντιγραφή και στείλτο και εμένα.Ενδιαφέρομαι..
Θάνο, δε θά'σαι αύριο στη συνάντηση? Δεν είναι καλύτερα να τα πούμε εκεί?παρομοίως αν γίνεταi!
Σου δίνω baht αν θέλεις σε αντάλλαγμα. Θα τα χρειαστείς έτσι κι αλλιώς. Δεν τα φέρνεις αύριο μαζί σου?εγω εχω μερικα Lei απο την Ρουμανια...
λετε να ειναι το μελλοντικο Ευρω;
και εγώ θέλω!Θάνο, δε θά'σαι αύριο στη συνάντηση? Δεν είναι καλύτερα να τα πούμε εκεί?
εχω και κατι πολυνησιακα φραγκα...ψηνεσαι??Σου δίνω baht αν θέλεις σε αντάλλαγμα. Θα τα χρειαστείς έτσι κι αλλιώς. Δεν τα φέρνεις αύριο μαζί σου?
Βεβαίως! Γι' αυτά όμως καλύτερη σχέση ανταλλαγής μου δίνει το λέβα. Δέχεσαι?εχω και κατι πολυνησιακα φραγκα...ψηνεσαι??
Για τηλεδιάσκεψη το βλέπω...και εγώ θέλω!
Ευχαριστώ και απο εδώΓια τηλεδιάσκεψη το βλέπω...
μην το λες...σε 10 χρονια το λεβα ισως ειναι το ισχυρο νομισμα των Βαλκανιων (Αυτο να δουμε και...)Βεβαίως! Γι' αυτά όμως καλύτερη σχέση ανταλλαγής μου δίνει το λέβα. Δέχεσαι?