• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέες για τα ευρουλάκια πρίν γίνουν κουδουνάκια.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοίτα να δείς baba,αν έστω κι έτσι βοηθήσω λιγάκι να crashάρει το κωλοσύστημα και να κάνει reboot ίσως και με καλύτερους όρους τότε έχω έναν ακόμα λόγο να τα σηκώσω και να τα κάνω μασούρια.

Όσο για τον τελεμέ -που πράγματι είναι τυρί- μπερδεύτηκα πάνω στο γράψιμο με τον τενεκέ.Αλλά γιατί όχι,μιας και ψάχνουμε ιδέες;

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΜΕ.Θα έχουμε κάτι να τρώμε τουλάχιστον.

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
εδώ στην Νάουσα έχει ακόμα στα χρυσοχοια, θέλει να δω που έχω αυτές από τον γάμο μου είναι καμια 15αρια :bleh:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Renata, sorry αλλά βαδίζεις σε επικίνδυνα μονοπάτια...
πω πω δηλαδή??:shock::shock:
λές να με κλείσουν μέσα??:cool:
σιγά,ο κόσμος τοχει τούμπανο και εμεις κρυφό καμάρι!
μ αρέσουν τα επικύνδινα:rolleyes: δεν γράφομε και σε ανήλικους..τα μικρά έτσι και αλιώς δεν έχουν λεφτά..αλλα και να τα διαβάσουνε θα ξεστραβώσουνε την γιαγιά τους που δεν μπαίνει στο internet...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μην ενοχλείτε......

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Όσο για τον τελεμέ -που πράγματι είναι τυρί- μπερδεύτηκα πάνω στο γράψιμο με τον τενεκέ.Αλλά γιατί όχι,μιας και ψάχνουμε ιδέες;

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΜΕ.Θα έχουμε κάτι να τρώμε τουλάχιστον.
Πολύ σωστά!!!:clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
πολύ γέλασα που θεωρείτε ότι όλοι έχουμε κάτι στην πάντα εν όψη της κρίσης, εγώ δεν έχω. Αν καταφέρω να εξοικονομήσω κανένα 50ευρω θα αγοράσω ένα φτυάρι για να σκάβω και να βρίσκω τα μπαούλα που θα έχουν θάψει οι άλλοι

Last edited by a moderator:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
. Δεν κοιτάμε, καλύτερα, λέω εγώ ν' ανακτήσουμε λίγη απ' τη σοβαρότητά μας και να βάλουμε την κοινή λογική να λειτουργήσει?
Εχεις να προτείνεις κάτι Λάζαρε; ( Μιας και δε μπορώ να πάω και στην τράπεζα αυτες τις μέρες)

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Εχώ και μια άλλη πρόταση, πάρτε τα φτυάρια σας και ελάτε προς τα εδώ πάνω γιατί στο βουνό μας δηλ Βέρμιο, έχει ακόμα λίρες που έριχναν οι Εγγλέζοι στον πόλεμο στους αντάρτες και δεν έχουν βρεθεί ολες, κατά διαστήματα έρχονται από παντου και ψάχνουν. Τι λέτε? Στην πόλη έχει αρκετους που έχουν βρει

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κι έτσι,ακόμα κι αν δεν βρείτε τίποτα,τουλάχιστον θα στηρίξετε την τοπική οικονομία απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ομορφιές του Βερμίου.

Να μια ακόμα λύση λοιπόν.

Έλα τώρα που γυρίζει.....

(επιστρέφω στο λαγούμι μου)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Προσοχή στο θέμα χρυσου!!
επειδή ο χρυσός ανιχνεύεται πλέον απο τους κλέφτες με ειδικό μηχάνημα έτσι βρίσκουν τα κοσμήματα και τις λίρες και ράβδους με την μία!!:cool:
δεν μένει παρα να βρούμε τρόπους για να αποτρέψομε μια τέτοια περίπτωση...
οι ειδικοί λένε οτι πρέπει να καλύπτονται με φύλο απο μολύβι..
εσείς ξέρετε κάτι άλλο??:shock:

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΟΚ, αντιλαμβάνομαι τη χιουμοριστική διάθεση και καλά κάνετε - ο καθένας όπως μπορεί. Απλά θεώρησα καθήκον μου να "προστατεύσω" συμφορουμίτες από ενέργειες για τις οποίες ίσως μετάνοιωναν μετά.

renata, σε πειρασμό με βάζεις με την πρότασή σου και μου μπαίνουν ιδέες! :)

maltakia, ουδεμία αντίρρηση να το crashάρουμε το σύστημα - φτάνει αυτό που θα το αντικαταστήσει να δίνει καλύτερες (και ρεαλιστικές) προοπτικές (και όχι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας) και να μην καταντήσει χειρότερο απ' το προηγούμενο.

ΥΓ. Μάντης δεν είμαι (αλλιώς θα ήμουν πλούσιος) αλλά αν θέλει κάποιος (με π.μ.) μπορώ να του πω τη γνώμη μου (ακούς Βαγγέλη? ).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα