Πολλες επιλογές.. http://gr.skyscanner.com/
Μπορεις να δεις εδω,γενικα...μονο αλλαξε ημερομηνιες...εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο προορισμο με μεχρι 200-250μαξ ευρω
Μόνο που ο άνθρωπος θέλει να πάει μέσα στο Πάσχα και όχι μέσα στο Φλεβάρη που είναι η off-season της off-season.βουδαπεστη!!!!
γυρισα πριν δυο εβδομαδες!!!μου το προτεινε ο καλος μου που ειχε ξαναπαει κ διαπιστωσαμε ποσο φθηνη διαμονη κ φαγητο εχει αυτη η πολη!!!κ εισιτηρια νορμαλ.120 ευρω τα βρηκαμε!
Το ίδιο... άλλη εποχή ο Οκτώβρης και άλλη το Πάσχα. Επίσης τζάμπα η διαφήμιση της Ryanair αφού δεν πετά Ρώμη.ρωμη πηγα οκτωβρη κ ηταν παμφθηνα τα εισιτηρια λογω ραιαναιρ απο θεσκη(τωρα εχει κι απο αθηνα!!!)
εκλεισαν το ιδιο φθηνα φιλες μου σε διαμερισμα σαν το δικο μας για πασχα στην hollo utca που πιο κεντρικα δε γινεται γιαυτο το προτεινα!το φαγητο δε θα αλλαξει τιμη επειδη ειναι Πασχα νομιζω!κ οσο για τα εισιτηρια εαν διαθετει μεχρι 250 ευρω οπως δηλωσε δε θα εχει κανενα προβλημα ακομη κ Πασχα!Μόνο που ο άνθρωπος θέλει να πάει μέσα στο Πάσχα και όχι μέσα στο Φλεβάρη που είναι η off-season της off-season.
Το ίδιο... άλλη εποχή ο Οκτώβρης και άλλη το Πάσχα. Επίσης τζάμπα η διαφήμιση της Ryanair αφού δεν πετά Ρώμη.