Εντάξει ο καθένας με την γνώμη του!ενθουσιασμός είναι θα περάσει.
θα έπαιζες ας πούμε με την τουρκική λίρα;
είναι ένα νήμα που σκοπό έχει να δώσει ιδέες για αύξηση εισοδήματος, όχι ρισκάροντας.
δες χρηματιστήριο επί σημιτη.
Εντάξει ο καθένας με την γνώμη του!ενθουσιασμός είναι θα περάσει.
θα έπαιζες ας πούμε με την τουρκική λίρα;
είναι ένα νήμα που σκοπό έχει να δώσει ιδέες για αύξηση εισοδήματος, όχι ρισκάροντας.
δες χρηματιστήριο επί σημιτη.
Ναι, το usertesting.com είναι η πιο γνωστή και με τα περισσότερα test. Έχει και άλλες απλά εγώ αυτήν χρησιμοποιούσα. Κάνεις εγγραφή, σου στέλνουν ένα τεστ δοκιμαστικο το οποιο πρεπει να το περασεις για να εγκριθει ο λογαριασμος σου και μόλις εγκριθεί μένεις συνδεδεμένη όταν είσαι σπίτι και αν σου στειλουν καποιο τεστ παιρνεις μερος αμεσα.Έχεις να προτείνεις ιστοσελίδα/δες γι' αυτή τη δραστηριότητα;
Έκανα αίτηση πέρσι για Τροχό της Τύχης, με πήραν τηλ την επόμενη και λέω ωπ εδώ είμαστε, με θέλουν απεγνωσμένα. Και μετά σιωπή...Σε κανένα τηλεπαιχνίδι πήγατε;
Εξαρτάται τι θες να ποντάρεις. Επειδή μιλάμε για έξτρα εισόδημα, δε ξέρω ποιος μπορεί να πάρει το ρίσκο να ποντάρει πολλά. Το Bitcoin για παράδειγμα είχε μεγάλη άνοδο και μεγάλη πτώση το τελευταίο έτος, πρέπει να υπολογίσεις πότε θα πιάσει κορυφή στο περίπου για να πουλήσεις, εκτός αν σε παίρνει να το κρατήσεις με το όποιο ρίσκο:Δεν νομίζω Ψηλέ. Τζόγος ισως ναι.. Μικρό κέρδος όμως όχι.
Υπάρχει κόσμος που αγοράζει και τη θεωρεί μεγάλη επένδυση, με τη λογική ότι κάποια στιγμή θα ορθοποδήσει, δεν είναι παράλογο.θα έπαιζες ας πούμε με την τουρκική λίρα;
Το αποφεύγουμε...Που να ανταγωνιστείς τους star που συμμετέχουνΣε κανένα τηλεπαιχνίδι πήγατε;
Έχεις μήπως εύκολο τρόπο να μάθεις μέσω ποιας εταιρίας έγινε αυτό;Τωρα που το θυμηθηκα οι γονεις της πρωην σπιτονοικοκυρας μου εδω στη Βαλενθια μου ειπαν οτι καμια φορα πανε στο Πολυτεχνειο για να κανουν δοκιμες σε κατι (σε καποιο προϊον εννοω, οχι δοκιμες σε αυτους) και τους δινουν χρηματα. πχ τις προαλλες πηγαν δοκιμσαν κατι θεσεις αυτοκινητου και απαντουσαν σε ερωτησεις του στυλ αν ειναι ανετο κλπ και πηραν 30 ευρω εκαστος.