kabamarou
Member
Είχα παλιότερα σελίδα που είχε φτάσει να έχει μέχρι 500-800 προβολές την ημέρα. Τα χρήματα που έπαιρνα από την Google δεν ήταν ούτε 10€ τον μήνα και προβάλλονταν και διαφημίσεις ενάντια στην ιδεολογία μου. Μπορούσες να αποκλείσεις μεν κάποιες αλλά πάλι ήταν δύσκολο να το ελέγξεις απόλυτα. Όταν έπεσαν οι προβολές τής σελίδας τα κέρδη από την google ήταν σχεδόν μηδαμινά.Ένας ακόμα τρόπος να βγάλουμε μερικά έξτρα χρήματα είναι να προβάλουμε διαφημίσεις μέσω μιας ιστοσελίδας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γραφτούμε σε κάποια υπηρεσία που προβάλει διαφημίσεις και στη συνέχεια να βάλουμε τον κατάλληλο κώδικα στην ιστοσελίδα μας για να εμφανίζονται αυτόματα. Το πιο γνωστό δίκτυο παγκοσμίως είναι το Adsense της Google. Λεφτά παίρνουμε από τα κλικ που κάνουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας στις διαφημίσεις. Φυσικά για να έχουμε πρόσβαση υπάρχει μια διαδικασία και ενδέχεται να μην πάρουμε το πράσινο φως από την google για να συνεργαστεί μαζί μας.
Σελίδες που μπορείς να πουλήσεις πράγματα εννοείται ότι υπάρχουν πολλές στην Ελλάδα. Είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να πουλήσεις κάτι. Car.gr , Χρυσή ευκαιρία και έχει και αρκετές στο Facebook. Και υπάρχει και το ebay εννοείται. Έχω πουλήσει μπουφάν μηχανής που βρήκα παρατημένο δίπλα σε κάδο, τηλεκαρτες, στρώμα που είχε αφήσει ο προηγούμενος στο σπίτι κτλ.
Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις επιπλέον εισόδημα είναι και με το να εξοικονομήσεις χρήματα που ήταν δεδομένο ότι θα τα δώσεις και δεν τα δίνεις τελικά. Βγάζεις χρήματα με μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι άλλο θέμα βέβαια αυτό για τους περισσότερους αλλά εγώ το βάζω στην ίδια κατηγορία. Ένα παράδειγμα απλό είναι το skroutz.gr όπου πολλές φορές έχω βρει το ίδιο προϊόν να πουλιέται 40€ από μια σελίδα και 20€ από κάποια άλλη
Last edited: