Ιδέες για έξτρα εισόδημα

kabamarou

Member
Ένας ακόμα τρόπος να βγάλουμε μερικά έξτρα χρήματα είναι να προβάλουμε διαφημίσεις μέσω μιας ιστοσελίδας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γραφτούμε σε κάποια υπηρεσία που προβάλει διαφημίσεις και στη συνέχεια να βάλουμε τον κατάλληλο κώδικα στην ιστοσελίδα μας για να εμφανίζονται αυτόματα. Το πιο γνωστό δίκτυο παγκοσμίως είναι το Adsense της Google. Λεφτά παίρνουμε από τα κλικ που κάνουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας στις διαφημίσεις. Φυσικά για να έχουμε πρόσβαση υπάρχει μια διαδικασία και ενδέχεται να μην πάρουμε το πράσινο φως από την google για να συνεργαστεί μαζί μας.
Είχα παλιότερα σελίδα που είχε φτάσει να έχει μέχρι 500-800 προβολές την ημέρα. Τα χρήματα που έπαιρνα από την Google δεν ήταν ούτε 10€ τον μήνα και προβάλλονταν και διαφημίσεις ενάντια στην ιδεολογία μου. Μπορούσες να αποκλείσεις μεν κάποιες αλλά πάλι ήταν δύσκολο να το ελέγξεις απόλυτα. Όταν έπεσαν οι προβολές τής σελίδας τα κέρδη από την google ήταν σχεδόν μηδαμινά.

Σελίδες που μπορείς να πουλήσεις πράγματα εννοείται ότι υπάρχουν πολλές στην Ελλάδα. Είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να πουλήσεις κάτι. Car.gr , Χρυσή ευκαιρία και έχει και αρκετές στο Facebook. Και υπάρχει και το ebay εννοείται. Έχω πουλήσει μπουφάν μηχανής που βρήκα παρατημένο δίπλα σε κάδο, τηλεκαρτες, στρώμα που είχε αφήσει ο προηγούμενος στο σπίτι κτλ.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις επιπλέον εισόδημα είναι και με το να εξοικονομήσεις χρήματα που ήταν δεδομένο ότι θα τα δώσεις και δεν τα δίνεις τελικά. Βγάζεις χρήματα με μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι άλλο θέμα βέβαια αυτό για τους περισσότερους αλλά εγώ το βάζω στην ίδια κατηγορία. Ένα παράδειγμα απλό είναι το skroutz.gr όπου πολλές φορές έχω βρει το ίδιο προϊόν να πουλιέται 40€ από μια σελίδα και 20€ από κάποια άλλη

Last edited:

Billouk

Member
Θα αναφέρω την εφαρμογή pockee. Φωτογραφίζεις τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ και είτε μαζεύεις πόντους είτε μαζεύεις cashback και όταν συγκεντρώσεις 5€ και άνω μπορείς να δηλώσεις το Iban για να στα μεταφέρουν.

Viaggi

Member
Είχα παλιότερα σελίδα που είχε φτάσει να έχει μέχρι 500-800 προβολές την ημέρα. Τα χρήματα που έπαιρνα από την Google δεν ήταν ούτε 10€ τον μήνα και προβάλλονταν και διαφημίσεις ενάντια στην ιδεολογία μου. Μπορούσες να αποκλείσεις μεν κάποιες αλλά πάλι ήταν δύσκολο να το ελέγξεις απόλυτα. Όταν έπεσαν οι προβολές τής σελίδας τα κέρδη από την google ήταν σχεδόν μηδαμινά.

Σελίδες που μπορείς να πουλήσεις πράγματα εννοείται ότι υπάρχουν πολλές στην Ελλάδα. Είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να πουλήσεις κάτι. Car.gr , Χρυσή ευκαιρία και έχει και αρκετές στο Facebook. Και υπάρχει και το ebay εννοείται. Έχω πουλήσει μπουφάν μηχανής που βρήκα παρατημένο δίπλα σε κάδο, τηλεκαρτες, στρώμα που είχε αφήσει ο προηγούμενος στο σπίτι κτλ.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις επιπλέον εισόδημα είναι και με το να εξοικονομήσεις χρήματα που ήταν δεδομένο ότι θα τα δώσεις και δεν τα δίνεις τελικά. Βγάζεις χρήματα με μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι άλλο θέμα βέβαια αυτό για τους περισσότερους αλλά εγώ το βάζω στην ίδια κατηγορία. Ένα παράδειγμα απλό είναι το skroutz.gr όπου πολλές φορές έχω βρει το ίδιο προϊόν να πουλιέται 40€ από μια σελίδα και 20€ από κάποια άλλη
Η πρόταση μου είναι απλά ένας ακόμα τρόπος να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα και αφορμή ήταν ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που τον είδα από σάιτ που ζήταγε κλικ στις διαφημίσεις για να υπάρχει κάποιο έσοδο έτσι ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί. Όπως λένε και στο χωριό μου, "αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως" δύσκολα θα βγάλεις ένα σεβαστό ποσό από τη άνεση του σπιτιού σου.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
Αυτό που έκανα σαν νέος φοιτητης όντας και λάτρης της μουσικής...έγραφα μουσικά cd και κασέτες και πουλούσα συλλογές σε φίλους και γνωστούς. .... Εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν ούτε YouTube , Spotify, USB ,. Μόνο ραδιόφωνο και MTV
Τώρα το μόνο που κάνω σαν έξτρα εισόδημα, αλλά δίχως να είναι και σταθερο.....το κάνω πιο πολύ σαν αγάπη προς αυτό που μου αρέσει είναι το χόμπι μου αλλά και βγάζω μέρος από τα έξοδα του (καύσιμα) είναι να πουλάω άγρια μανιτάρια.
Πέρυσι ήταν εξαιρετικά καλή σαιζόν καρποφόριας
Η βασική αρχή που τηρώ είναι ότι δεν βγάζω για να μαζέψω χρήμα....το 1/3 όσων συλλέγω δωρίζω σε φίλους 1/3 αποθηκεύω για δύσκολες μέρες (χειμώνα κλπ) ή καταναλώνω φρέσκο και το 1/3 εμπορεύομαι εφόσον όμως μου ζητηθεί.

Προϋπόθεση είναι να ξέρεις ΑΡΙΣΤΑ τι κάνεις και πως το κάνεις η διαδικασία της συλλογής - ταυτοποίησης - συντήρησης είναι εξαιρετικά σημαντικη. Το κάνω σαν χόμπι αλλά πολλοί είναι αυτοί που μου ζητάνε....και έτσι βγάζω ένα μικρό έσοδο σε περιόδους που έχω απόθεμα και εφόσον φυσικά υπάρχουν άτομα που με εμπιστεύονται....έχω μάλιστα σταθερούς πελάτες

kabamarou

Member
Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται sweatcoin και μετατρέπει τα βήματα που κάνεις κάθε ημέρα σε κρυπτονομίσματα. Έχει βγάλει κανείς χρήματα έτσι;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Θα αναφέρω την εφαρμογή pockee. Φωτογραφίζεις τις αποδείξεις των σούπερ μάρκετ και είτε μαζεύεις πόντους είτε μαζεύεις cashback και όταν συγκεντρώσεις 5€ και άνω μπορείς να δηλώσεις το Iban για να στα μεταφέρουν.
Εντάξει παιδιά, μου έχετε ανοίξει νέους ορίζοντες :lol:
Πρώτη φορά ακούω κάποια που αναφέρετε. Έχετε λυσσάξει ορισμένοι και με τα κρυοτονομίσματα, θα τα ψάξω κι αυτά στο τέλος:bleh:

D

Delmem38110

Guest
Εντάξει παιδιά, μου έχετε ανοίξει νέους ορίζοντες :lol:
Πρώτη φορά ακούω κάποια που αναφέρετε. Έχετε λυσσάξει ορισμένοι και με τα κρυοτονομίσματα, θα τα ψάξω κι αυτά στο τέλος:bleh:
Να μην τα ψάξεις. πιθανότατα να φας τα μούτρα σου.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Να μην τα ψάξεις. πιθανότατα να φας τα μούτρα σου.
Που το στηρίζεις αυτό; Στο ότι απλά δεν γνωρίζει τι και πως;

Καθαρός τζόγος, αλλά καμιά φορά εύκολο (μικρό) κέρδος.
Δεν νομίζω Ψηλέ. Τζόγος ισως ναι.. Μικρό κέρδος όμως όχι.

Ξεκίνησα τον Νοέμβριο του 2020 με 700€ χωρίς καν να ξέρω τι κάνω απλά μπαίνοντας και αραζοντας στο BTC (Bitcoin) πλέον το ποσό έχει φτάσει σε 4 ψηφίο νούμερο χωρίς να κάνω τίποτα.

Αν είχα την όρεξη και τον χρόνο να είμαι κάποιες ώρες από πάνω αρκετές μέρες τον μήνα θα είχα τουλάχιστον 50€ την μέρα κέρδος. Ίσως να λέω και λίγα..

Μεγάλη ιστορία....

D

Delmem38110

Guest
Που το στηρίζεις αυτό; Στο ότι απλά δεν γνωρίζει τι και πως;

Δεν νομίζω Ψηλέ. Τζόγος ισως ναι.. Μικρό κέρδος όμως όχι.

Ξεκίνησα τον Νοέμβριο του 2020 με 700€ χωρίς καν να ξέρω τι κάνω απλά μπαίνοντας και αραζοντας στο BTC (Bitcoin) πλέον το ποσό έχει φτάσει σε 4 ψηφίο νούμερο χωρίς να κάνω τίποτα.

Αν είχα την όρεξη και τον χρόνο να είμαι κάποιες ώρες από πάνω αρκετές μέρες τον μήνα θα είχα τουλάχιστον 50€ την μέρα κέρδος. Ίσως να λέω και λίγα..

Μεγάλη ιστορία....
ενθουσιασμός είναι θα περάσει.
θα έπαιζες ας πούμε με την τουρκική λίρα;
είναι ένα νήμα που σκοπό έχει να δώσει ιδέες για αύξηση εισοδήματος, όχι ρισκάροντας.
δες χρηματιστήριο επί σημιτη.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh