paefstra
Member
80-90 χρονων πονταρουμε. Νεος ανθρωπος, εγω που εχω θα περιμενω ακομη.ο σταθοπουλος είναι καλός επίσης και φτηνός αλλά έγινε και αυτός φασόν.
80-90 χρονων πονταρουμε. Νεος ανθρωπος, εγω που εχω θα περιμενω ακομη.ο σταθοπουλος είναι καλός επίσης και φτηνός αλλά έγινε και αυτός φασόν.
Στον Δημοσιο Τομεα, εκπαιδευτικοι, ενημερωνεις την υπηρεσια σου και πρεπει να εγκριθει ως 10 ωρες την εβδομαδα, που θεωρειται μια αποδεκτη απασχοληση που δεν επιβαρυνει τη βασικη απασχοληση. Επισης πρεπει να εχεις μπλοκακι αποδειξεων και να φορολογηθεις.Η απορια μου ειναι η εξης, μπορεις να κανεις κατι, εστω και περιστασιακα, νομιμα ταυτοχρονα με τη δουλεια σου; Εχω την εντυπωση οτι στην Ισπανια για να το κανεις αυτο πρεπει να το γνωστοποιησεις στην κυριως δουλεια σου. Επειδη δυστυχως ανηκω στο πρεκαριατο και υπογραφω συνεχως συμβασεις, καθε φορα μου ζητανε να κανω μια δηλωση οτι δεν εχω παραλληλες επαγγελματικες δραστηριοτητες. Προφανως το να συμπληρωνεις μια ερευνα που και που δε θεωρειται τετοια, αλλα πχ για μαθηματα;
Δεν καταλαβαίνω τίποταμπορείς να βάλεις τον/τους υπολογιστή σου να κάνει/ουν εξόρυξη, αλλά με το κόστος του ρεύματος σήμερα στην Ελλάδα χασούρα θα έχεις.
Έχεις να προτείνεις ιστοσελίδα/δες γι' αυτή τη δραστηριότητα;Με το usertesting ασχολήθηκα για κάποιους μήνες, τεστάρεις κυρίως ιστοσελίδες. Είναι γύρω στα 10 δολάρια το κάθε τεστ που κάνεις και διαρκεί 10-15 λεπτά. Δεν βρίσκεις κάθε μέρα τεστ αλλά έχει αρκετά συχνά, βγαίνει ένα κατοστάρικο το μήνα.
3) Σπανια νομισματα. Ειναι συλλεκτης ο πατερας μου και μαλιστα εις διπλουν ωστε να τα σκοτωσουμε ισοτιμα τα παιδια και να μη μαλωσουμε (...οταν δεν θα ειναι σε θεση να βλεπει...).Θα προσεθετα και επένδυση σε
2ο) αγορά σπάνιου αυτοκινήτου.
Είναι κάτι που συμβαίνει μερικές φορές, μπορεί να μη πληροίς τις προϋποθέσεις για την έρευνα.2ο email ήρθε και πάλι τα ίδια, δεν είχε τιποτα!
Έτσι ακριβώς, με το που συμπληρωθούν 10€ μπορείς να τα μετατρέψεις σε εικονική κάρτα.Να σε ρωτήσω, έχω καταλάβει καλά ότι σ αυτούς εδώ "φορτώνεις" την εικονική mastercard κ μετά μπορείς να τη χρησιμοποιείς κανονικά όπου θέλεις για online αγορές ή όχι;
Η εξόρυξη δε συμφέρει με τα συμβατικά μηχανήματα πλέον, οπότε όλοι το έχουν γυρίσει σε αγοραπωλησία, οπότε θέλοντας και μη το σύστημα είναι τζογαδόρικο, γίνεσαι gambler χωρίς να το καταλάβεις.Μπορεις εκτος απο εξορυξη να κανεις και αγοραπωλησιες, αλλα θελει να ασχολεισαι φουλ και να μην εισαι gambler γιατι εκει το χανεις το παιχνιδι (τρου στορυ).
Απλούστατο, αν είναι περιστασιακό μπορεί να ναι και «μαύρο» κάτι που δεν είναι καθόλου σπάνιο (και καθόλου περιστασιακό ίσως) στην Ελλάδα.Η απορια μου ειναι η εξης, μπορεις να κανεις κατι, εστω και περιστασιακα, νομιμα ταυτοχρονα με τη δουλεια σου;
Καλό μου ακούγεται αυτό!Έχει δυο χρόνια που ασχολούμαι με το depop. Είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να πουλήσεις ρούχα, παπουτσια και κάποια άλλα είδη. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι κυρίως περιβαλλοντικός, αφού είδα πολλά ντοκιμαντέρ όπως το the true cost, και το αποφάσισα μια μέρα σιδερώνοντας ρούχα της κόρης μου, διαπιστώνοντας ότι όλα μα όλα της τα ρούχα είναι από εταιρίες με εξαιρετικά ανήθικες συνθήκες παραγωγής και εργασίας του προσωπικού. Τα second hand προϊόντα έχουν μηδενικό αποτύπωμα και πιστεύω πως η sustainable fashion είναι σημαντική για το μέλλον του πλανήτη. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και είπαμε ο,τι μαζέψουμε, είχα και αρκετά επώνυμα ρούχα που τα έβαλα σε καλές τιμές, βάλαμε και ρουχα που δε μας κάνουν πια ή τα έχουμε βαρεθεί. Έχει μαζευτεί μέσα σε δυο χρόνια τριψήφιο νούμερο και υπολογίζω σε δυο χρόνια που θα είναι φοιτήτρια το παιδάκι μου να είναι τετραψήφιο νούμερο, ώστε να είναι ένα δώρο για εκείνη να κάνει ένα μεταπτυχιακό, να μάθει μια ξένη γλώσσα κλπ.
Προσωπικά στέλνω εξωτερικό με ΕΛΤΑ, εσωτερικό Γενική Ταχυδρομική αλλά τυχαίνει και χέρι με χέρι. Τα χρήματα μπαίνουν στο PayPal. Υπάρχει 10% προμήθεια από τη depop. Για παραπάνω πληροφορίες στείλε inbox.Καλό μου ακούγεται αυτό!
Τα στέλνεις με ταχυδρομείο/κούριερ, χέρι με χέρι ή και τα δύο; Τα χρήματα πώς τα λαμβάνεις;
Συμφωνω απολυτα, πολυ λιγα πραγματα αγοραζω καινουρια πλεον. Δεν εχω βγαλει λεφτα πουλωντας ρουχα δικα μου, αλλα εχω σιγουρα εξοικονομησει παρα πολλα αγοραζοντας μπλουζες κλπ με 3 ευρω.Έχει δυο χρόνια που ασχολούμαι με το depop. Είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να πουλήσεις ρούχα, παπουτσια και κάποια άλλα είδη. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ είναι κυρίως περιβαλλοντικός, αφού είδα πολλά ντοκιμαντέρ όπως το the true cost, και το αποφάσισα μια μέρα σιδερώνοντας ρούχα της κόρης μου, διαπιστώνοντας ότι όλα μα όλα της τα ρούχα είναι από εταιρίες με εξαιρετικά ανήθικες συνθήκες παραγωγής και εργασίας του προσωπικού. Τα second hand προϊόντα έχουν μηδενικό αποτύπωμα και πιστεύω πως η sustainable fashion είναι σημαντική για το μέλλον του πλανήτη. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και είπαμε ο,τι μαζέψουμε, είχα και αρκετά επώνυμα ρούχα που τα έβαλα σε καλές τιμές, βάλαμε και ρουχα που δε μας κάνουν πια ή τα έχουμε βαρεθεί. Έχει μαζευτεί μέσα σε δυο χρόνια τριψήφιο νούμερο και υπολογίζω σε δυο χρόνια που θα είναι φοιτήτρια το παιδάκι μου να είναι τετραψήφιο νούμερο, ώστε να είναι ένα δώρο για εκείνη να κάνει ένα μεταπτυχιακό, να μάθει μια ξένη γλώσσα κλπ.