katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Άστα έχουμε ξεχάσει πως είναι τα μπαρ. Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.
Άστα έχουμε ξεχάσει πως είναι τα μπαρ. Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.
Σωστά! Δε σημαίνει ότι θα έχει συνεχώς διαθέσιμες έρευνες.@psilos3 γράφτηκα στο πολύτιμες γνώμες, το προφίλ μου είναι 100% κι εκτός από μια πρώτη έρευνα που μου έβαλε στον κουμπαρά 1 ευρώ, δεν έχει εμφανιστεί τίποτε άλλο. Ήρθε email ότι υπάρχει διαθέσιμη έρευνα, μπαίνω στη σελίδα και δεν είχε τίποτα. Καλά θα πάει αυτό
2ο email ήρθε και πάλι τα ίδια, δεν είχε τιποτα!Σωστά! Δε σημαίνει ότι θα έχει συνεχώς διαθέσιμες έρευνες.
Προφανώς το email που έλαβες αφορούσε αυτή που έχεις ήδη απαντήσει, δεν είναι και τέλειος ο μηχανισμός αλλά εντάξει, γίνεται δουλίτσα. Το ίδιο ακριβώς έπαθα χθες.
Δε θα το λεγα εισόδημα, αλλά έξτρα δωράκι απο κει που δε το περιμένεις, κερδίζοντας μάλιστα πολλές φορές με ευχάριστο τρόπο.
Αυτά είναι του διαβόλου πράγματα6 σελίδες θέμα και ούτε μισή αναφορά σε bitcoin/crypto κι άλλες παρόμοιες πυραμίδες;
έχω δυο μεταξοτυπίες του Τσαρούχη με γνήσια υπογραφή σε περιορισμένο αριθμό.Ξεχασα το καλυτερο: αγοραζεις Α. Φασιανο γνησιο με 5.000 ευρω, πεθαινει πριν λιγες μερες ο Φασιανος, πουλας 8.000 ευρω και εχεις βγαλει ενα σωρο λεφτα χωρις να κουνησεις το μικρο σου δαχτυλακι.
Σαν χθες περσι πεθανε ο Παυλος Σαμιος.
Ψαξτε λιγο τα ιατρικα ανακοινωθεντα των ζωγραφων.
μπορείς να βάλεις τον/τους υπολογιστή σου να κάνει/ουν εξόρυξη, αλλά με το κόστος του ρεύματος σήμερα στην Ελλάδα χασούρα θα έχεις.Αυτά είναι του διαβόλου πράγματα
Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργούν αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα πήρε το μάτι μου έναν τίτλο ότι κάποιος έγινε εκατομμυριούχος από δαυτα. Nfts (αν τα λεω σωστά) και τέτοια.
Μικρα ποσα αγορας, μικρα και τα κερδη. Γι αυτο ειπα "ριχνουμε 5.000 ευρω κλπ".έχω δυο μεταξοτυπίες του Τσαρούχη με γνήσια υπογραφή σε περιορισμένο αριθμό.
πρέπει να έχουν διπλασιάσει την αρχική τους τιμή. η τέχνη αφήνει κέρδος αλλά όχι στο επίπεδο μεταξοτυπίας....
τα δικά μου είναι "αυθεντικά" αγορασμένα από γνωστό μέρος και με τα σχετικά παπιρια.Μικρα ποσα αγορας, μικρα και τα κερδη. Γι αυτο ειπα "ριχνουμε 5.000 ευρω κλπ".
Ειδικα ο Τσαρουχης ειναι η πιο επικινδυνη περιπτωση. Ειναι ο πιο πλαστογραφημενος ολων και πρεπει να περασει εκτιμηση, για μεταξοτυπια δυσκολο, οποτε πουλιεται και δυσκολα.
Next time πιο μετρια ονοματα για πιο ευκολες εκτιμησεις.