fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα, είδα τη φάτσα μου στο luben
ΧαχαχαχαΒλεπω την @fenia42 βρισκεται σε καλο δρομο μιας π σε ενα βιντεο κοντεύει να γινει viral καθως περνα τυχαια με το έτερον της ήμισυ!
ψαξτο λίγο για προβολή βίντεο χωρίς έγγραφη συγκατάθεση σου...Οι φόβοι μου έγιναν πραγματικότητα, είδα τη φάτσα μου στο luben
Αυτό δεν είναι τίποτα, μόνο η κοτσίδα μου φαίνεται. Τις προάλλες είμασταν συναυλία και γυρνάει ο διπλανός και μου λέει «είσαι η fenia42?” Και λέει και στον καλό μου «Τυνησία ωραία ε;»ψαξτο λίγο για προβολή βίντεο χωρίς έγγραφη συγκατάθεση σου...
ο Ζέρβας είναι δημόσιο πρόσωπο. όλοι οι άλλοι όχι.
δεν μπορεί η οποιαδήποτε τρελή/ος να τραβάει βίντεο για προσωπικό ίσως σκοπό και να κάνει ανάρτηση χωρίς να ρωτήσει τους άλλους που τυχαία περνάνε και βιντεοσκοπούνται. μπορεί και να κάνω λάθος.
το όλο σκηνικό μοιάζει στημένο από τη λεγάμενη.
φαντάσου να ήσουν με κάποιον που δεν ήθελες να ξέρουν οι άλλοι.......
Τα δεδομένα των άλλων…
Δεν έχω νομικές γνώσεις, αλλά από την ώρα που γίνεται σε δημόσιο χώρο δε νομίζω πως υπάρχει κωλυμα. Αν ηταν έτσι για κάθε π που παίρνουμε θα πρεπει να ρωτάμε οοοοολους τους περαστικούς.ψαξτο λίγο για προβολή βίντεο χωρίς έγγραφη συγκατάθεση σου...
ο Ζέρβας είναι δημόσιο πρόσωπο. όλοι οι άλλοι όχι.
δεν μπορεί η οποιαδήποτε τρελή/ος να τραβάει βίντεο για προσωπικό ίσως σκοπό και να κάνει ανάρτηση χωρίς να ρωτήσει τους άλλους που τυχαία περνάνε και βιντεοσκοπούνται. μπορεί και να κάνω λάθος.
το όλο σκηνικό μοιάζει στημένο από τη λεγάμενη.
φαντάσου να ήσουν με κάποιον που δεν ήθελες να ξέρουν οι άλλοι.......
Τα δεδομένα των άλλων…
Τα δεδομένα των άλλων…Δεν έχω νομικές γνώσεις, αλλά από την ώρα που γίνεται σε δημόσιο χώρο δε νομίζω πως υπάρχει κωλυμα. Αν ηταν έτσι για κάθε π που παίρνουμε θα πρεπει να ρωτάμε οοοοολους τους περαστικούς.
είναι από την αρχή προστασίας δεδομένων.Στην καταπληκτική χώρα που βρίσκομαι απαγορεύεται να ανοίξουν λινκ. Για την προστασία μας θα είναι.
Θυμήσου ότι για να το κάνεις αυτό πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πάρει προηγουμένως την έγκριση (ή αλλιώς τη συγκατάθεση) των ατόμων αυτών! |
Δεν έχει σημασία το αν αναφέρεις και το όνομά τους με τη δημοσίευση των φωτογραφιών ή όχι:πρέπει πάντα να έχεις πάρει την έγκρισή τους. |