DimiBiri
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Pending...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Για "εξτρα" εισόδημα δεν είναι αλλά ψάχνουν προσωπικό να στλεχώσουν το νεο W Costa Navarino Would you like to be part of our story?
Μα αφού έβαλες 100 ευρώ,,,,πως είναι ρίσκο μηδέν?Έβαλα 100 ευρώ Οπότε ρίσκο = 0.
Το ρίσκο μηδέν θα είναι όταν μπορέσει να ρευστοποιήσει/εξαργυρώσει τα 100 που έβαλε..Μπορεί να γίνει αυτό οποιαδήποτε στιγμή;Δεν ξέρω για αυτό και ρωτάω καθώς είμαι άσχετος με αυτά..Μα αφού έβαλες 100 ευρώ,,,,πως είναι ρίσκο μηδέν?
καλό είναι να προτείνουμε πραγματικά σοβαρά πράγματα και όχι τρόπους για να χάσει χρήματα ο κόσμος.
Σε 2 μέρες τα παίρνω πίσω και συνεχίζω με τα κέρδη.Μα αφού έβαλες 100 ευρώ,,,,πως είναι ρίσκο μηδέν?
καλό είναι να προτείνουμε πραγματικά σοβαρά πράγματα και όχι τρόπους για να χάσει χρήματα ο κόσμος.
Δεν ψήνομαι ιδιαίτερα αλλά πως λέγεται η εφαρμογή;Σε 2 μέρες τα παίρνω πίσω και συνεχίζω με τα κέρδη.
Εμένα στο κόκκινο χαλί με μαύρη τουαλέτα
Ρισκο μηδεν για σενα που πηρες τα χρηματα σ πισω,ομως για καποιον π θα βαλει τα πρωτα του εκατο ευρω,μεχρι να τα παρει πισω,το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο,διοτι αρκετες πλατφορμες εκει π πατας να μπεις σ βγαινει ενα ωραιοτατο Error...Έχω μπει σε μια πλατφόρμα που κάνει αγοραπωλησίες κρυπτονομισματων αυτόματα. Έβαλα 100 ευρώ και σε ένα μήνα διπλασιάστηκαν. Απλά θέλει κάθε μέρα να μπαίνεις και να πατάς ένα κουμπί 5 φορές ανά μερικά χρονικά διαστήματα. Σκοπεύω να τραβήξω πίσω το κατοσταρικο και να συνεχίσω με τα κέρδη. Οπότε ρίσκο = 0.
Ένας φίλος που μου το πρότεινε και το τρέχει αρκετό καιρό έχει φτάσει να βγάζει 35 ευρώ την ημέρα.
Πήρα συνολικό κέρδος 325 ευρώ και σταμάτησα γιατί είναι ψυχαναγκαστικό το να ασχολείσαι κάθε μέρα με αυτά.Ρισκο μηδεν για σενα που πηρες τα χρηματα σ πισω,ομως για καποιον π θα βαλει τα πρωτα του εκατο ευρω,μεχρι να τα παρει πισω,το ρισκο ειναι πολυ μεγαλο,διοτι αρκετες πλατφορμες εκει π πατας να μπεις σ βγαινει ενα ωραιοτατο Error...
Για να βγαζει ο φιλος 35€/ημερα (ενω εσυ παρνεις 100€/μηνα,δλδ τα 35 σε περιπου δεκα μερες) ή εχει σπρωξει τρελο χρημα ή εχει εγγραψει πολλα μελη στην πλατφορμα και προχωραει με το μπονους.
Εν ολιγοις οποιος το χει με τον τζογο,σπρωχνει χρημα...ασφαλης ομως,δεν ειναι!