underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μετά από πολλά χρόνια (έχω περάσει αξέχαστες στιγμές ως παιδί σε οικογενειακές διακοπές σε camping Φοινικούντα και Γύθειο) λέω να προτιμήσω τη Νότια Πελοπόννησο για το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών μου διακοπών (τέλος Αυγούστου). Παρ' όλα αυτά έχω πελαγώσει! Είναι πολλά τα μέρη που φαίνονται να αξίζουν, δεν ξέρω τι να βάλω σαν βάση. Σκεφτόμουν να μοιράσω τις μέρες (μια εβδομάδα περίπου) σε Μεσσηνία και Λακωνία. Αλλά πού; Να βάλουμε πχ Καλαμάτα και Γύθειο σαν βάσεις ή προτείνονται και άλλα μέρη, μικρότερα μεν, με ζωή δε;
Αν θέλετε δώστε μου μερικές ιδέες για πιθανούς δοκιμασμένους, αγαπημένους συνδυασμούς. Είμαστε ζευγάρι στα 35+, θέλουμε σίγουρα να κάνουμε τα μπάνια μας σε όμορφες παραλίες με καθαρά και κατά προτίμηση βαθιά νερά, μας ενδιαφέρει όμως να δούμε και πράγματα (μεσαιωνικά χωριά , γραφικές κωμοπόλεις και πολιτιστικά μνημεία, αλλά και φυσικά αξιοθέατα, πχ Πολυλίμνιο, Σπήλαια Διρού κλπ). Σαν budget θέλουμε να κινηθούμε σε νορμάλ (βλ. μεσαία) επίπεδα, χωρίς να μας πειράζει να δώσουμε για λίγες διανυκτερεύσεις κάτι παραπάνω για ένα όμορφο ξενοδοχείο.
Αν θέλετε δώστε μου μερικές ιδέες για πιθανούς δοκιμασμένους, αγαπημένους συνδυασμούς. Είμαστε ζευγάρι στα 35+, θέλουμε σίγουρα να κάνουμε τα μπάνια μας σε όμορφες παραλίες με καθαρά και κατά προτίμηση βαθιά νερά, μας ενδιαφέρει όμως να δούμε και πράγματα (μεσαιωνικά χωριά , γραφικές κωμοπόλεις και πολιτιστικά μνημεία, αλλά και φυσικά αξιοθέατα, πχ Πολυλίμνιο, Σπήλαια Διρού κλπ). Σαν budget θέλουμε να κινηθούμε σε νορμάλ (βλ. μεσαία) επίπεδα, χωρίς να μας πειράζει να δώσουμε για λίγες διανυκτερεύσεις κάτι παραπάνω για ένα όμορφο ξενοδοχείο.