coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
το πορτο καγιο δε μου λεει τιποτα γενικως..Κατι θυμαμαι για το ναυαγιο..ισως ρωτησω καποιον ντοπιο ...
Πολύ είναι μια μέρα σε Πολυλίμνιο, δεν είναι τόσο μεγάλο το μέρος, οπότε μπορείς να το συνδυάσεις. Σαπιέντζα έχει υπέροχα νερά, αξίζει γενικά.Μαλλον θα πάμε κι εμεις ΠΣΚ (από παρασκευή βράδυ) εκδρομούλα στα μέρη αυτά, σκεφτόμασταν μπανάκι Βοϊδοκοιλιά, Πολυλίμνιο, ίσως και Σαπιέντζα, και έχω τις εξής απορίες.
Πολυλίμνιο θέλει να του αφιερώσεις ολόκληρη μέρα, η βγαίνει συνδιαστικά και με μπάνιο σε κάποια παραλία?
Σαπιέντζα αξίζει δεδομένου ότι θα έχουμε μόνο 2 μέρες διαθέσιμες?
Δεν θα έχετε βάση την Φοινικούντα;Απο εκεί δεν μπορείτε νά κάνετε ημερήσιες;Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.στο thread που μου παρεθεσες έχουν απαντήσει εκείνπι που μπορούν άνετα να κάνουν μονοήμερες και έχουν το δωμάτιο απλά για ύπνο..εμεις θα έχουμε μικρά παιδιά μαζί και για αυτό ρώτησα που μπορούμε να πάμε καθοδόν και και επιστροφην.
τι σας ενδιαφερει να δείτε ;Φέτος τέλη Αυγούστου θα πάμε Φοινικούντα για 4μερες μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι και τα παιδιά μας.θα φύγοθμε από Κιάτο..θέλουμε να επισκεφτούμε γύρω περιοχές στο πήγαινε και στο έλα..που μου προτείνετε να πάω;για ενδιάμεσα έχω σκεφτεί μια μονοήμερη Μεθώνη.
Καστρο Μεθωνης, καφεδακι στην Γιαλοβα, παραλια Ντιβαρι παραλια Βοϊδοκοιλια και Πολυλιμνιο. Ολα υπεροχα...Ναι την Φοινικούντα θα έχουμε βάση.απλα ήθελα να επισκεφτούμε μέρη ενώ πηγαίνουμε και ενώ φεύγουμε.
Βοιδοκοιλια γιατί δύσκολο? Έχει εύκολη πρόσβαση.πολυλιμνιο με μικρα παιδια,δυσκολο,το ιδιο και βοιδοκοιλια..