Καλώς ήρθες στην παρέα μας karmologyclinic !Γεια σας! Είμαι καινούργια εδώ και διαβάζω τις εντυπώσεις σας και τα σχέδια σας για Ιαπωνία. Ετοιμάζομαι κι εγώ για Ιαπωνία τον Νοέμβριο. Δεν εχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, εκτός του οτι θα μείνω μια βδομαδα στο Tokyo (θα πεταχτώ και Yokohama μια μερα) και μετα θα κατηφορίσω, προς την περιοχή Kansai οπου θα συναντήσω φίλους γιαπωνέζους που θα με τριγυρίσουν. Θέλω να παω Kyoto, Osaka kai Koyo-san οπωσδήποτε. Θα προσπαθήσω, αν γίνεται, να παω και μια "μικρή" βόλτα προς Shikoku, κυρίως Tokushima (που μένει φίλη γιαπωνέζα) και Matsuyama.
Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 15-16-17-18(?) μέρες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, πρέπει να το σκεφτώ αυτή τη βδομάδα, που έχω βάλει στον εαυτό μου deadline να κλείσω εισητήρια.
Εκτός της διαμονής μου στο Tokyo που θα έχω κλεισει από πριν, δεν θέλω να κλέισω τίποτα άλλο απο τώρα, για να είμαι ελεύθερη στις κινήσεις μου. Δεν σκοπεύω να μείνω σε ξενοδοχεία αλλά σε hostel.
καλώς σας βρήκα!Καλώς ήρθες στην παρέα μας karmologyclinic !
!
Τς τς τς...Δεν σου ξαναλέω τίποτα...μαρτυριάρα...Mα τι άκουσα??
Pandora,αληθεύει οτι ο taver θα σε πάρει μαζί του στους ασχημομούρηδες????
καλά αν δεν θέλεις μην το ομολογήσεις δημόσια....καταλαβαίνω!!
θα μας πάθει τίποτα στο τέλος το βλέπω εγώ, με τόσες αναχωρήσεις προς ανατολάς.Κι εγώ
(αν και τελευταία βλέπω η Ιαπωνία έχει ιδιαίτερη πέραση... Πιστεύω ότι κάποιος έχει αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη της Pandora καθώς εγώ όντας μακριά, κωλύομαι)
Ωραιότατα. Σαν να λέμε πάμε για καφέ στο Μπουρνάζι;Kalspiro και Hydronetta, με μικρά διαλλείματα, θα βρίσκομαι στο Τοκυο από 25 Νοεμβρίου εως και 4 Δεκεμβρίου.
26 Νοεμβρίου είστε για συναυλία?
Adavantage Lucy στο club Que.
Θα παω να προσκυνήσω, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
Τι να γίνει? Έγιναν οι έλεγχοι που ζήτησε η RR σε όλα τα A380 με κινητήρες RR (ανεξαρτήτως μοντέλου), και βρέθηκε να χρειάζεται αντικατάστη σε κάποιους κινητήρες σε 3 από τα 11 A380 της SQ. Τα υπόλοιπα 8, όπως και τα 4 της LH (θα είναι 4 όταν ταξιδεύουμε εμείς) πετάνε κανονικά.άσε να δούμε τι θα γίνει με τα Α380......