KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Θα εκανα το προγραμμα που εκανα εγω ,ηταν μια χαρά και θα πηγαινα τις επιπλεον 3 νυκτες στην Οκιναουα να δω κατι διαφορετικο.Φοβερή ιστορία και πολύ ωραία και αναλυτικά όλα! Σκοπεύω να παω με ένα φίλο τον Νοέμβριο, και αρχίζω σιγά σιγά να το οργανώνω. Λέμε να πάμε για 14 μέρες, εσυ εφόσον πλέον ξέρεις, που αξιζει να αφιερώσουμε πιο πολύ χρονο; Αν σου είναι εύκολο γράψε μου με μέρες πχ 3 Τόκιο 5 οσακα κτλ.
Πολύ ωραία η ιστορία σου!Καθόλου "ακαμψία"!View attachment 431486 View attachment 431487 View attachment 431488 Kαι καπου εδω τελειωνει η ιστορία για το ταξιδι στην Ιαπωνία. Λιτοτητα και αισθητική ακομα και στο καπνιστηριο στο αεροδρόμιο Ναρίτα και η extravaganza στο Αμπου Νταμπι.
Καλημέρα εμείς κάναμε εγγραφή των στοιχείων από την Ελλάδα, βγαίνει ένα barcode το οποίο σκανάρεις στο αεροδρόμιο. Στην πρεσβεία που τηλεφώνησα μου είπαν να το κάνω από εδώ.Τελειο ταξιδι! Θελω να ρωτησω κατι. Χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμου; Και πήρες κωδικούς από το visit Japan web για να περάσεις από το αεροδρομιο;