rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Παμε Ρεθυμνο λοιπον....Με ανάμεικτα συναισθήματα (!) καταλαβαίνω ότι δέκα μέρες μάλλον δεν θα μου φτάσουν. Νομίζω πως είμαι καλυμμένος για όλους τους νομούς με εξαίρεση το Ρέθυμνο..
Ενα γραφικο χωριο που μου αρεσει ειναι το Σπηλι.....θα σε ζηλευει μια ψυχη στη ξενιτια......
Οδοιπορικό στο γραφικό Σπήλι της Μόνικας Ζουγανέλη.
Δεν θα χασεις την Αμαργιωτικη φυση, αλλα αποφυγε να πας Κυριακη
Μη χασεις ενα περασμα απο το συμβολο του Ρεθυμνου την ιστορικη μονη Αρκαδιου
, , , , , ,
Και συνεχιζεις απο εκει για Καψαλιανα
Καψαλιανά Χωριό Ρέθυμνο Κρήτη: παραδοσιακά καταλύματα ρέθυμνο, κρήτη διαμονή, ρέθυμνο μονή αρκαδίου, διακοπές κρήτη ρέθυμνο, ξενοδοχείο εξοχή
Αν ο καιρος σου το επιτρεψει μη χασεις το Ενετικο φρουριο της Φορτετζας, στη πολη του Ρεθυμνο, για να θαυμασεις τη θεα στη πολη και στη θαλασσα και να μαθεις την ιστορια της
Φορτέτζα. Ενετικό Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο. Rethimno.gr (Rethymnon)
Θα περπατησεις τη παλια πολη που μπορει να ,μη γινετε ο χαμος του καλοκαιριου, αλλα τα Ενετικα , και Αραβικα μνημεια δεν θα σε αφησουν να βαρεθεις
Ρέθυμνο Φωτογραφίες
Και επειδη νηστικο αρκουδι δεν περπαταει, κανε μια σταση στη παλια πολη για φαγητο
Μπακαλόγατος - Ρέθυμνο - Rethymno - Travel Style
Μολις παρεις δυναμεις, διπλα ακριβως ειναι η πλατεια Μικρασιατων, το Τουρκικο σχολειο, ο μιναρες, το Ενετικο λιμανι και για να μην ερθεις αδιαβαστος
Μνημεία | Μνημεία | Πόλη | Δήμος Ρεθύμνου - Επίσημη Ιστοσελίδα
Αφου τα δεις ολα αυτα...κανε και μια σταση στο Σκαρτζιλακη στη παλια πολη, για ενα σουπερ γαλακτομπουρεκο ή μια κρεμα βανιλια, με κατσικισιο γαλα.
Αν εχεις βεβαια αντοχες απο τους λουκουμαδες με σος σοκολατα συνοδειας ρακης που θα σε κερασουν στο τελος του γευματος στο Μπακαλογατο
Last edited by a moderator: