elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
η ιστορια εχει ολοκληρωθειπολυ ενδιαφερουσα ιστορια..θα περιμενω και γω τη συνεχειαα
η ιστορια εχει ολοκληρωθειπολυ ενδιαφερουσα ιστορια..θα περιμενω και γω τη συνεχειαα
Σε ευχαριστω πολυ και καλωσορισες στο φορουμ!!πολυ ενδιαφερουσα ιστορια..θα περιμενω και γω τη συνεχειαα
Σε ευχαριστω πολυ!! Χαιρομαι αν οντως γινεται αντιληπτο ποσο μου αρεσε η Ινδια, αμφεβαλα αν θα τα καταφερω γιατι δεν εχω και ιδιαιτερη συγγραφικη δεινοτηταΥπέροχη ιστορία και πολυ όμορφες οι φωτογραφίες σου.Καταλαβαίνεις αμέσως ποσο σου άρεσε αυτη η χώρα...
Το μόνο που ξέρω προς το παρόν είναι ότι θα είναι ο επόμενος μακρινός προορισμός. Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα.Ωωω!! Ποτε πας και σε ποια μερη?
Σε ευχαριστω πολυ!!Τι ωραία ιστορία !Την εχω διαβάσει δυο ,τρεις φορές και την ξανά διαβάζω ευχάριστα.Η Ινδια ειναι ένας μελλοντικός προορισμός μου και η ιστορία σου ειναι πολυ κατατοπιστική .Μπραβο!
Θα στριμώξεις πάρα πολύ ένα ήδη στριμωγμένο πρόγραμμα (για 10-12 μέρες). Και ενώ οι προορισμοί στο Ρατζαστάν είναι σε μια "λογική" σειρά (μπορείς να κάνεις ημερήσιες μετακινήσεις από το ένα μέρος στο άλλο, ξεκινώντας από Δελχί και φθάνοντας Ουνταϊ[πούρ και επιστρέφοντας Δελχί αεροπορικώς, το Βαρανάσι που είναι στην αντίθετη κατεύθυνση σου προσθέτει μέρες αναγκαστικά το κάνεις στο τέλος (ή, αν το κάνεις στην αρχή, θα περάσεις ούτως ή άλλως ενδιαμέσως από Δελχί). Αν είχες 15 μέρες, ίσως το προλάβαινες (πάντα με πίεση). Αν θέλεις (που πρέπει να θέλεις) οπωσδήποτε το Βαρανάσι, μπορείς να βάλεις το Πουσκάρ αλλά να βγάλεις Τζοντπούρ και Ουνταϊπούρ για να μπορέσεις να δεις και κάποια πράγματα εκεί που θα πας και να μην πεις ότι απλώς πέρασες.Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Την ξαναδιάβασα.Την ξεκοκάλισα. Προγραμματίζω ταξίδι για εκεί στις 25/10-5/11
Varanasi- Jaipur- Jodhpur- Udaipur-Delhi Agra. Να βάλλω και Pushkar η στριμώχνεται πολύ?
Ευχαριστούμε
Μόνο ένα βράδυ στο Βαρανάσι και τέσσερα στο Δελχί; Για μένα το "καις" το Βαρανάσι αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα πού θες να πας και τι να κάνεις.Ευχαριστώ
Θα πάω αεροπορικώς στο Βαρανάσι 26/10 την επομένη το μεσημέρι 27/10 αεροπορικώς στη Τζαιπούρ 2 βράδια, τα άλλα οδικώς τζοντπούρ1 βράδυ και τέλος από Ουνταιπούρ2 βράδια, αεροπορικώς Δελχί 4 βράδια. Ημερήσια στην Άκρα.