Ευχαριστώ για τα τίπς, είναι πολύ σημαντικά !! Εχθές το κοίταζα και μάλλον μ'άρεσε καλύτερα η jodhpur από την ujaipur...και μιάς και θα πάω λέω να επισκεφτώ και το χωριουδάκι Bishnoi κάπου το αναφέρεις νομίζω!! Αν έχεις όρεξη πές μου δύο λόγια .
H Jodhpur μου άρεσε και μένα πολύ!Ευχαριστώ για τα τίπς, είναι πολύ σημαντικά !! Εχθές το κοίταζα και μάλλον μ'άρεσε καλύτερα η jodhpur από την ujaipur...και μιάς και θα πάω λέω να επισκεφτώ και το χωριουδάκι Bishnoi κάπου το αναφέρεις νομίζω!! Αν έχεις όρεξη πές μου δύο λόγια .
Δεν έκανα εμβόλια γιατί τα εμβόλια για να δράσουν θέλουν περίπου 15 μέρες και εμείς κανονίσαμε το ταξίδι 1 εβδομάδα πριν! Το μόνο που κάναμε είναι ότι παίρναμε χάπια κατά της ελονοσίας (ξεκινάς 1 μέρα πριν το ταξίδι, όσο είσαι εκεί καθημερινά και για 1 εβδομάδα αφού γυρίσεις) και όσο ήμαστε εκεί κάναμε επαλείψεις με αντικουνουπικά! Κατά τ' άλλα πήρα ένα μίνι φαρμακείο με τα βασικά που παίρνω πάντα μαζί μου όταν ταξιδεύω εκτός Ευρώπης!Είναι όντως πιό μακριά!!
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, από εμβόλια και φάρμακα τι έκανες πρίν και τι σου χρειάστηκε στο ταξίδι;
Αχ αχ!!! Ποιος το περίμενε ότι θα έτρωγα κόλλημα με μια χώρα που ούτε καν κολύμπησα σε λευκή παραλία με φοινικόδεντρα!!! :roll:Μετά τους Ταϋλανδόπληκτους, ορίστε και οι Ινδόπληκτοι...και τη βάριο βέβαια να προεδρεύει (αφού μέχρι και το άβαταρ...)
Είχαμε μια swiffer μαζί! :xmas_mrgreen:Αχ ειμαι καπου στην Ινδια αυτη τη στιγμη και περιπλανιεμαι!!! Ωραια η ιστορια σου, μ'αρεσε τρομερα πολυ. Να ρωτησω κατι; Με τη σκονη πως τη παλεψατε; Τι κανατε;