varioAthens
Member
συγνωμη καταλαβα καλα???
αυτοι περα οτι δε κοβουν ποτε τα μαλλια τους, δεν αλλαζουν και ποτε εσωρουχο? το πλενουν τουλαχιστον? :roll:

συγνωμη καταλαβα καλα???
αυτοι περα οτι δε κοβουν ποτε τα μαλλια τους, δεν αλλαζουν και ποτε εσωρουχο? το πλενουν τουλαχιστον? :roll:
Από την αναζήτηση που είχα κάνει, η περιοχή Paharganj είναι κεντρική, οικονομική για διαμονή (την προτιμούν κυρίως backpackers), και με καλές συγκοινωνίες που τη συνδέουν με όλο το υπόλοιπο Δελχί.Vario μου, μου επιτρέπεις να σου κάνω 2 ερωτήσεις; Επειδή σκέφτομαι σύντομα ένα ταξιδάκι στην Ινδία πες μου ποια περιοχή θεωρείς κεντρική στο Δελχί για να κλείσω ξενοδοχείο; Εννοώ ξέρεις όχι επικίνδυνη κεντρική που να έχει συγκοινωνία (μετρό κλπ). Επίσης για ποιο λόγο να μην κλείσει κάποιος μόνος του τις μετακινήσεις για το χρυσό τρίγωνο εφόσον υπάρχει τρένο και μάλιστα γρήγορο και τα ξενοδοχεία και όλα τα σχετικά και να προτιμήσει κάποιο πρακτορείο με οδηγό αυτοκινήτου κλπ που του βγαίνει τα τριπλάσια λεφτά;;; Γιατί βλέπω όλοι να προτιμούν πρακτορεία ενώ εγώ σκέφτομαι να ταξιδέψουμε μόνοι μας.. Ανυπομονώ για τις απαντήσεις!!!!![]()
Στην Connaught δεν είναι καλά?Από την αναζήτηση που είχα κάνει, η περιοχή Paharganj είναι κεντρική, οικονομική για διαμονή (την προτιμούν κυρίως backpackers), και με καλές συγκοινωνίες που τη συνδέουν με όλο το υπόλοιπο Δελχί.
Την περίπτωση ναύλωσης ΙΧ με οδηγό την αποκλείεις?Όσο για τις μετακινήσεις... ενοικίαση αυτοκινήτου ξέχνα τη... οπότε μένει τραίνο και αεροπλάνο...
αυτό κάναμε... μμμ μάλλον δεν το έγραψα καλά...Την περίπτωση ναύλωσης ΙΧ με οδηγό την αποκλείεις?
Ζητάς από το πρακτορείο να μην σου κλείσει ξενοδοχεία ΜΟΝΟ να σου διαθέσει αυτοκίνητο με οδηγό στην τάδε πόλη ή για την τάδε διαδρομή κ.λ.π....Αν είστε 4 άτομα στο αυτοκίνητο σας έρχεται φθηνότερα από το να είσαστε ζευγάρι... Ελευθερία έχεις εννοείται, γιατί εσύ λες στον οδηγό που θες να πας, πόση ώρα θες να καθίσεις σε ένα μέρος, πότε θέλεις να κάνεις στάση, αν δεν θέλεις να κάνεις στάση δεν σταματάς (σε αντίθεση με τουριστικά πούλμαν που σε σταματάνε αναγκαστικά σε διάφορα τουριστικά ταβερνεία πάνω στις εθνικές οδούς) και ούτω καθεξής.αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τον οδηγό τον κλείνεις μέσω πρακτορείου και με ποιο τρόπο; Και τα πακέτα απ'ότι βλέπω βγαίνουν αρκετά ακριβά κατ'άτομο. Καλά για περίπτωση ενοικίασης αυτοκινήτου δεν το συζητώ, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε κάτι τέτοιο, μόνο τρένο ή αεροπλάνο. Απλά και μεις δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεση μας αλλά από την άλλη θέλω να έχω ελευθερία κινήσεων και όχι να τρέχω με πρόγραμμα. Εξάλλου θέλω να πάω σε 3 πόλεις μόνο ίσως και στο Βαρανάσι (γι'αυτό δεν είμαι ακόμη σίγουρη). Οπότε αν πάω Βαρανάσι και γυρίσω Δελχί με αεροπλάνο τον οδηγό τι τον κάνω;;;;;; (!!!!!) τον αφήνουμε εκεί και μεις γυρνάμε αεροπορικώς;;;;;
Baba ευχαριστώ για την παρέμβαση στο Δελχί για να αρχίσω να ψάχνω...
Λέτε να πεθάνω από την ζέστη εκεί καλοκαιριάτικα;;;;;;;;;
Εγώ έκλεισα από το Castle & King: Castle And King,North India Tour,Golden Triangle Tour India,India Wildlife Tour,Rajasthan Tour,Wildlife in Kerala,Tour PackagesΞέρεις περίπου σε τι τιμή κυμαίνεται;; και από που θα μπορούσα να κλείσω κάτι αξιόπιστο;