• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Εμπεδώστε τώρα το μάθημα του Σταύρου γιατί μην τον βλέπετε έτσι χαλαρό είναι καθηγητής αυτός θα σας κόψει και θα σας στείλει τον ανεξεταστέους τον Σεπτέμβρη.
:roll:
Να καθόμαστε κοντά να μου λες;

Last edited by a moderator:

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Παρατήρηση Νο 2.: Νόμιζα ότι είχαμε συμφωνήσει ότι η προσπάθεια μου να βρω γαμπρό ανάμεσα στους μοναχούς του Θιβέτ, θα έμενε μεταξύ μας. Εσύ όμως με έκανες βούκινο. Και ρεζίλη έγινα και γαμπρό δεν βρήκα.[/quote]

Μετά τον λοχία στο Κασμίρ... μοναχό στο Θιβέτ!!!:) Οοολο και καλύτερα αγαπητή Ιωάννα:clap::lol:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σταύρο, φύλαξέ τον τον Μάρξ, έτσι όπως είναι με τη συσκευασία, και αν μπορείς φέρε τον στη γιορτή των γενεθλίων. Είμαι πολύ περίεργος να δω το πακέτο. Για τους λόγους, ρώτα την Ιωάννα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μετά τον λοχία στο Κασμίρ... μοναχό στο Θιβέτ!!!:) Οοολο και καλύτερα αγαπητή Ιωάννα:clap::lol:
Με συγχωρεις Maira 1, αλλα τον λοχια στο Κασμιρ εγω τον εχω βαλει στο ματι! Ολο μου τον ταζει η Ιωαννα, αλλα ομως ποτε δε μου τον φερνει! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:roll:
Να καθόμαστε κοντά να μου λες;
Τι να σου λέω καμάρι μου; βούδα δεν θυμάμαι, όσο οι άλλοι κάνανε σπουδή πάνω στα άψυχα αγάλματα, εγώ γλυκοκοίταζα κατι ζωντανούς μοναχούς :bleh:. Δίπλα στην Έρση να κάτσεις που είναι και διαβαστερή.

Αχ από το Κασμίρ στο Θιβέτ έχουν μεσολαβήσει 14 χρόνια και εγώ ακόμα τους ασιάτες κυνηγάω

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Με συγχωρεις Maira 1, αλλα τον λοχια στο Κασμιρ εγω τον εχω βαλει στο ματι! Ολο μου τον ταζει η Ιωαννα, αλλα ομως ποτε δε μου τον φερνει! :haha:
τώρα καλή μου, έλα εσύ στα γενέθλια και ολόκληρο λόχο θα σου έχω.
(την μπουγάτσα με τον τουρίστα μην ξεχάσεις.)

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Βρε Ιωαννα με ολα αυτα που διαβαζω μου φαινεται αρκετα δυσκολο ταξιδι.Γκρουπ,ξεναγοι,ειδικες αδειες...Ειναι τοσο δυσκολο να παει καποιος μεμονομενα;Μηπως η προσβαση απο Κινα ειναι πιο ευκολη;

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Και φυσικά θα προσφέρω άσυλο σ ένα ταλαιπωρημένο ταξιδιώτη όπως
ο Καρλ.Αν πάλι δε θες να τον αποχωριστείς,μου αρκεί το περιτύλιγμα
με την τόση δα σφραγιδούλα;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Βρε Ιωαννα με ολα αυτα που διαβαζω μου φαινεται αρκετα δυσκολο ταξιδι.Γκρουπ,ξεναγοι,ειδικες αδειες...Ειναι τοσο δυσκολο να παει καποιος μεμονομενα;Μηπως η προσβαση απο Κινα ειναι πιο ευκολη;
Και δύο άτομα να είστε γκρουπ θεωρείται. Ο ξεναγός - συνοδός από ότι κατάλαβα είναι απαραίτητος, ειδικές άδειες κτλ τα αναλαμβάνει αυτός. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο από που θα μπεις στην χώρα, η διαδικασία είναι ίδια. Ο Σταύρος ίσως να έχει να προσθέσει μερικές πληροφορίες παραπάνω.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ποτέ, η Ιωάννα μας κοκκινοσκουφίτσα:haha:
αυτό μας έλειπε τώρα να πάρουμε τα όρη και τα λαγκάδια
για τη δεξίωση.
Και φυσικά θα προσφέρω άσυλο σ ένα ταλαιπωρημένο ταξιδιώτη όπως
ο Καρλ.Αν πάλι δε θες να τον αποχωριστείς,μου αρκεί το περιτύλιγμα
με την τόση δα σφραγιδούλα;)
υπάρχει χώρος και για μια άπορη κορασίδα;

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Σταύρο, φύλαξέ τον τον Μάρξ, έτσι όπως είναι με τη συσκευασία, και αν μπορείς φέρε τον στη γιορτή των γενεθλίων. Είμαι πολύ περίεργος να δω το πακέτο. Για τους λόγους, ρώτα την Ιωάννα...
Σήμερα το βράδυ θα είναι εις τας χείρας της φιλτάτης Ιωάννας.
Πρόσεξε μη μου τον στείλεις πίσω μόνο:shock:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ντινα :Τώρα μόλις πρόσεξα ότι σου χρωστάω μια απάντηση. Μύλος προσευχής είναι αυτό το περίεργο πράγμα που κρατάει η χαμογελαστή κυριούλα στην φωτογραφία της σελίδας 7 στην ιστορία που έπεται την καταπλικτική Ποτάλα του STAV. Περιστρέφουν τον κύλινδρο όταν προσεύχονται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom