• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ιωάννα, οργανώνεται απο τον ορειβατικό όμιλο Κορίνθου αποστολή για το Εβερεστ. Είσαι μέσα? Απο ότι κατάλαβα δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα ευαισθησίας, άρα "πληροίς τις προυποθέσεις"...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Και μετά την ορειβασία του Χάρερ- Μπραντ Πιτ στα βουνά της Λάσα, η ταινία "Φιλοσοφικές ανησυχίες σε τόνο Ιωάννας Φάρου" διαδραματίζεται μέσα από τα μάτια- σενάριο του Σταύρου, την καλλιτεχνική επιμέλεια της ξεναγού, την μουσική επιμέλεια της Ιωάννας και φαρμακευτική περίθαλψη της Ίριδας.
Η Ισαβέλλα στο ρόλο της ψυχολογικής υποστήριξης...:lol:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ

Λάσα λοιπόν, ένα ταξίδι που άρχισε σαν ιδέα έναν χρόνο πριν, στο Νεπάλ. Απέκτησε χρώμα και σχήμα τα Χριστούγεννα όταν μου δόθηκε ως δώρα ο οδηγός του LonelyPlanet για το Θιβέτ και τώρα, ολοκληρωνόταν με την πτήση της AirChina από Κατμαντού.

Iωάννα καλημέρα.
δε ξέρω αν το έγραψες κάπου αλλού, αλλά στην Κατμαντού πώς πήγατε από Αθήνα; Μέσω Ν. Δελχί, απευθείας;; εφχ

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Λάσα λοιπόν, ένα ταξίδι που άρχισε σαν ιδέα έναν χρόνο πριν, στο Νεπάλ. Απέκτησε χρώμα και σχήμα τα Χριστούγεννα όταν μου δόθηκε ως δώρα ο οδηγός του LonelyPlanet για το Θιβέτ και τώρα, ολοκληρωνόταν με την πτήση της AirChina από Κατμαντού.

Iωάννα καλημέρα.
δε ξέρω αν το έγραψες κάπου αλλού, αλλά στην Κατμαντού πώς πήγατε από Αθήνα; Μέσω Ν. Δελχί, απευθείας;; εφχ
Καλημέρα καπετάνιε :)hug::love2:)

Στην Κατμαντού φτάσαμε με Air Arabia, μέσω Ντουμπάι. Στο Ντουμπάι μείναμε μια μέρα. Δεν το έγραψα και δεν περιέγραψα τίποτε από την διαμονή μας εκεί γιατί προσπαθώ να σβήσω από την μνήμη μου την τραυματική αυτή εμπειρία. :harakiri:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ναι Dim ευχαρίστως να λάβω μέρος στην ορειβατική αποστολή στο Έβερεστ, αρκεί βεβαίως να μην είσαι και εσύ μαζί μας:D. Από υψόμετρο μάλλον θα τα καταφέρω, θα αφήσω βεβαίως την τελευταία μου πνοή στην πρώτη ανηφόρα που θα συναντήσουμε αλλά αυτό είναι άσχετο με την νόσο του υψομέτρου.

Twinkie καταπληκτική η ιδέα για την ταινία, μπορείς εκτός των άλλων συντελεστών να μου εξασφαλίσεις παρακαλώ και τον Μπραντ για συμπρωταγωνιστή;

Last edited by a moderator:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Απ' όλα τα υπόλοιπα εκεί κόλλησες; Το μόνο εύκολο:bleh: Κάτσε πρώτα να συνεναίσουν οι υπόλοιποι πως θα ξαναπεράσουν τα ίδια χάρη στα γυρίσματα(γιατί σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω πως θα γίνει σε φυσικά τοπία- τα συγκεκριμένα- και πως αυτή τη φορά το μοναδικό πλεονέκτημα εκτός από τον Μπραντ θα είναι κανένα συνεργείο να φέρνει πιο γρήγορα τις λεκάνες και τα imodium):D

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
εμενα με παιρνετε για πρωτες βοηθειες???:haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Από τον γέλωτα αντιλαμβάνομαι πως μάλλον θες να παραστείς για άλλους λόγους και ουχί για πρώτες βοήθειες:D
Όλοι Λάσα για ταινία:bleh:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Από τον γέλωτα αντιλαμβάνομαι πως μάλλον θες να παραστείς για άλλους λόγους και ουχί για πρώτες βοήθειες:D
Όλοι Λάσα για ταινία:bleh:
...
..:bleh:...............και τι ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θελω και εγω ρολακι στην ταινια! Ακομη και ενα περασμα να κανω ως ετερος Χιτσκοκ!
Εχω και σχετικο κινηματογραφικο avatar!
Και μπορουμε να κανουμε το remake της ταινιας Χαμενος Οριζοντας η οποια βασιζεται στο ομονυμο μυθιστορημα.
Lost Horizon - Wikipedia, the free encyclopedia και http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Horizon_(1937_film)
Οταν ημουν κοριτσακι ειχα ξετρυπωσει σε καποια βιβλιοθηκη-νομιζω εκεινης της θειας με τους λουκουμαδες- το βιβλιο και ειχα μαγευτει με την περιγραφη αυτων των τοπιων και των μοναστηριων. Ως γνωστον αλλωστε και η αναγνωση ειναι ενα ταξιδι. Αργοτερα σε καποια Κινηματογραφικη Λεσχη που οργανωνε και παρουσιαζε ο Μπακογιαννοπουλος ειχα δει αυτην την ταινια του Καπρα. Γνωριζω οτι ειναι βεβηλο να ξαναγυρισει κανεις ταινια του Καπρα, αλλα αν θα ηθελα καπου να συμμετασχω κινηματογραφικα εκει θα ηταν!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Α εσύ αδικείσαι! Με τόσες γνώσεις, θα μπεις σκηνοθέτης αν φυσικά συμφωνεί και η πρωταγωνίστρια Ιωάννα και ο έτερος συμπρωταγωνιστής Brad:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom