dorita18
Member
Θα ήθελα και αν μπορείτε να μου πείτε και μεροι που θα μπορούσαμε να πάμε το μικρό μας είτε παιδοτοπο είτε κάτι άλλο, αν για παράδειγμα μέσα στο mall έχει κάτι για να παίξει και γενικώς σημεία που θα ευχαριστήσουν τον μικρό.
Στο magic park θα πληρώσετε οικογενειακό εισιτήριο για να ανέβει το παιδί σε 3-4 παιχνίδια μόνο? Μάλλον δεν αξίζει για τοσο μικρες ηλικίες.Ο μικρούλης νου είναι δυόμιση πολύ ωραίες ιδέες vikara υπέρ ευχαριστώ θα τα ψάξω όλα για να δω αποστάσεις κτλ.
Το magic Park φαίνετε πολύ ωραίο και πιστεύω θα βρούμε για την ηλικία του παιχνίδια, είναι ανοιχτό όλο το χρόνο; και αν για παράδειγμα δεν έχει καλό καιρό έχει και μέσα; κάτι πήρε το μάτι μου. Το πλανητάριο δε ξέρω κατά πόσο θα τον ενθουσίασει εμένα μάλλον θα μαρεσει περισσότερο.Χάχα.!
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για τριήμερο στη Θεσσαλονίκη είναι διαφορετικές ανάλογα εάν έρχεσαι από Αθήνα ή όχι.Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα, σχεδιαζω ένα 3ημερο την πρωτομαγιά για Θεσσαλονίκη μαζί με τον 8 χρονο μικρό. Θα ήθελα τη βοήθεια σας, οδηγίες, συμβουλές για το τι θα μπορούσα να κανω στη πόλη από θέμα δραστηριότητες με το μικρό (παράσταση, εμπορικό,), που μου πρότεινετε για φαγητό, καφέ, βόλτα, και ίσως κάποια εκδρομή εκεί κοντά. Σκέφτομαι να μείνω προς Καλαμαριά μεριά για να μην εχω θέμα με το πάρκινγκ. Ευχαριστώ περιμένω τις ιδέες σας.