• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Θεσσαλονίκη: Φεστιβάλ για καλοφαγάδες επί ένα μήνα από τις 4 Νοεμβρίου

thessaris

Member
Fan κανενός δεν είμαι προσωπικώς (φαντάζομαι και οι περισσότεροι) αλλά η αλήθεια είναι ότι η πόλη με Μπουτάρη αποκτά όλο και μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Από την άλλη τα καθημερινά προβλήματα (σκουπίδια, κατάληψη δημόσιου χώρου, κυκλοφοριακό κλπ) παραμένουν σε χάλια επίπεδο παρά τις προσπάθειες που γίνονται (ή λέγεται ότι γίνονται), σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και η κρίση στο γεγονός αυτό.

Η πόλη όμως αλλάζει όντως προς το καλύτερο, τουλάχιστον στον τομέα των δράσεων, του πολιτισμού και του τουρισμού και αν μέχρι το τέλος της τετραετίας του Μπουτάρη δει βελτίωση ο Θεσσαλονικιός και στα θέματα που ανέφερα πριν, θα λέμε ότι πραγματικά έκανε δουλειά.

AlaniaraPsixi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μακάρι να τον αφήσουνν να κάνει αυτά που μπορεί να κάνει ο Μπουτάρης
Και το λέω αυτό όχι γιατί είμαι καμία φανατική οπαδός του αλλά έχω δεί τί έχει κάνει, στο χωριό Νυμφαίο , είναι και ο τόπος του ,πλέον το μερος ξεχωρίζει!Το οποίο έχει χαρακτηριστεί "διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός" και σε ταξιδεύει....
Θα δειξει το μέλλον.....
kathimerini.gr - ΝΥΜΦΑΙΟ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ πάλι είμαι πολύ fan Μπουτάρη και μακάρι να τον είχα Δήμαρχο και στην πόλη μου. Χίλιες φορές καλύτερος από τον Γκιουλέκα, ο οποίος μου φαινόταν επιεικώς ανατριχιαστικός.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μακάρι να τον αφήσουνν να κάνει αυτά που μπορεί να κάνει ο Μπουτάρης
Και το λέω αυτό όχι γιατί είμαι καμία φανατική οπαδός του αλλά έχω δεί τί έχει κάνει, στο χωριό Νυμφαίο , είναι και ο τόπος του ,πλέον το μερος ξεχωρίζει!Το οποίο έχει χαρακτηριστεί "διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός" και σε ταξιδεύει....
Θα δειξει το μέλλον.....
kathimerini.gr - ΝΥΜΦΑΙΟ
Συμφωνώ ότι είναι πανέμορφα αλλά πολλά είχαν ακουστεί κι εκεί για επιδοτήσεις κλπ κλπ..Όπως και με τον Αρκτούρο. Κρατάμε μικρό καλάθι γενικώς. Αλλά εξακολουθώ να τον παραδέχομαι τον άνθρωπο, πόσο politically incorrect είναι :)

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Αγαπητή κυρία Rethimno πώς χάσαμε αυτό το γεγονός;Ίσα που το προλαβαίνουμε,,,κάτι αποφάγια θα έχουνε μείνει!άντε βγάλε εισιτήρια να πάμε!Θα πάρουμε και την Έρση μαζί μας!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom