arabickostas
Member
Αυτή τη στιγμή 162 με 2 ώρες στο πήγαινε και 3,5 στην επιστροφη stopover.. τζάμπα Νέα Υόρκη λέμε... όποιος προλάβει!!!!
Στο skyscanner την βρήκαν.Πήγαινε στο πρώτο ποστ του θέματος που έχει και σύνδεσμο.Καλησπερα σε ολα τα παιδια του forum μια ερωτηση...Που τις βρισκετε τετοιες τιμες γιατι στην αναζητηση μεσω skyscanner για Ιουνιο η τιμη του εισιτηριου ειναι ανω των 350 πηγαινε-ελα
Βρήκα πολύ καλό ξενοδοχείο μέσα στο Manhattan (Lower East), που η κανονική του τιμή είναι 200+€, με 37€ τη βραδιά με πρωινό!!! Αλλά δεν το έκλεισα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.Ελπίζω όσοι κλείσατε να πετάξετε και να χαρείτε το ταξίδι σας.
Δυστυχώς δεν μπορώ τα έξοδα της εκεί διαμονής αλλιώς θα το είχα τσιμπήσει asap.
Εγώ θα το κλεινα πάντως! Η τιμή που λες είναι ξεφτίλα... Πιστεύω θα το είχαν αλλάξει αν ήταν fail fare. Οι αλλαγές που βλέπω φαίνεται να οφείλονται απλά στην αυξηση της ζήτησης όχι σε fail fare.Βρήκα πολύ καλό ξενοδοχείο μέσα στο Manhattan (Lower East), που η κανονική του τιμή είναι 200+€, με 37€ τη βραδιά με πρωινό!!! Αλλά δεν το έκλεισα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.
Μέχρι πότε πρέπει να περιμένουμε για ακύρωςη για να είμαστε σίγουροι;
Δεν με αφήνετε να ησυχάσω εδώ μέσα.Βρήκα πολύ καλό ξενοδοχείο μέσα στο Manhattan (Lower East), που η κανονική του τιμή είναι 200+€, με 37€ τη βραδιά με πρωινό!!! Αλλά δεν το έκλεισα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.
Μέχρι πότε πρέπει να περιμένουμε για ακύρωςη για να είμαστε σίγουροι;
Λογικά αυτό μπορείς να το κάνεις στην επιστροφή αν έχεις χειραποσκευή. Αν έχεις παραδώσει βαλίτσα θα στην βάλουν αυτόματα στην πτήση της θεσσαλονίκης.Δεν με αφήνετε να ησυχάσω εδώ μέσα.
Από όσο καταλαβαίνω για εμάς τους Αθηναίους θα πρέπει να βρούμε τρόπο να πάμε στη Θεσσαλονίκη πρώτα για να πιάσουμε την διαδρομή από την αρχή.
Υποθέτω ότι στην επιστροφή βγαίνεις στην Αθήνα και δεν συνεχίζεις για Θεσσαλονίκη πάλι (με κίνδυνο να σου κάνουν μήνυση οι παλαβοί)
Αυτο δε γίνεται η βαλιτσα θα ξεφορτωθεί αν δεν εμφανιστει στην εξοδο.Λογικά αυτό μπορείς να το κάνεις στην επιστροφή αν έχεις χειραποσκευή. Αν έχεις παραδώσει βαλίτσα θα στην βάλουν αυτόματα στην πτήση της θεσσαλονίκης.