• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ουγγαρία Τσεχική Δημοκρατία Θεσσαλονίκη-Βουδαπέστη-Πράγα με αυτοκίνητο

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Εμείς που πήγαμε δυο φορές οδικώς Θεσσαλονίκη - Βελιγαδι Αύγουστο κάναμε περίπου 8ωρες με ταχύτητα πολυ πάνω απο τα όρια. Δεν νομίζω μια γυναίκα με προβλήματα υγείας στα 65 της να αντέχει παραπάνω. Μεναμε σε ξενοδοχείο λιγο έξω απο την πόλη και παρκαραμε το αυτοκίνητο μας εκεί για λόγους ασφαλείας.
Πώς κάνατε 8 ώρες μία διαδρομή που με κανονική ταχύτητα είναι γύρω στις 7, τρέχοντας και πολύ πάνω από τα όρια;
Και κάτι άλλο, είναι τόσο επικίνδυνο να παρκάρεις στο Βελιγράδι ώστε επιλέξατε ξενοδοχείο εκτός πόλης;

tade_efi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβία - Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Τελικά άλλαξαν τα πλάνα και ακυρώθηκε η οδική εκδρομή..
Βέβαια, εγώ έχω ψηθεί ήδη και τώρα σκέφτομαι να πάω μόνη αεροπορικώς Βουδαπέστη, κι από κει
με λεωφορεία για Πράγα. Τα αεροπορικά βγαίνουν γύρω στα 110 ευρώ και το λεωφορείο 46 ευρώ παν έλα..

tade_efi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβία - Κοπεγχάγη
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Τελικα,δεν το αποφασισαν οι γονεις σου?
Πηγαινε μονη σου...μια χαρα θα περασεις :)!
Ναι .. είπαμε να το κάνουμε ίσως κάποια άλλη στιγμή του χρόνου που θα χει αναρρώσει πλήρως και η μητέρα μου (πέρασε τους προηγούμενους μήνες μια δύσκολη περίοδο με χημιοθεραπείες, και δεν είναι ακόμα απόλυτα σίγουρη αν θα αντέξει-απολαύσει όσο θα θελε το ταξίδι).

Αυτό σκέφτομαι, να πάω..
Με την wizzair βρήκα σχετικά φθηνά εισιτήρια.. και δεδομένου ότι, όπου και να πας διακοπές στην Ελλάδα σίγουρα θα σου βγουν περισσότερα σχέση με έξω, λέω να φύγω κανένα 10μερο τον Αύγουστο..

λες να είναι πολλές μέρες και να βαρεθώ; :)

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Πώς κάνατε 8 ώρες μία διαδρομή που με κανονική ταχύτητα είναι γύρω στις 7, τρέχοντας και πολύ πάνω από τα όρια;
Και κάτι άλλο, είναι τόσο επικίνδυνο να παρκάρεις στο Βελιγράδι ώστε επιλέξατε ξενοδοχείο εκτός πόλης;
Μάλλον δεν υπολογίζεις τον χρόνο στα δύο σύνορα (Σκοπίων, Σερβίας) Αυγουστο μήνα. ..Οσο Για το παρκινγκ στη Σερβία κλέβουν πολύ αν έχεισ ακουστα. Την ημέρα μπορεις να παρκάρεις για λίγη ώρα αλλά το βράδυ δεν θα το διακινδυνευα. Μας εχουν κλεψει μια φορά μπροστα στο ξενοδοχειο μας βραδυ στο Μιλάνοπότε ειπαμε να μην το ξαναπάθουμε. Και για να σε προλάβω δεν έχουν όλες οι πόλεις την ίδια κακή φήμη για κλοπες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα