elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
οπως επισης και πολυ κουραστικα!:roll:να πας οπωσδηποτε ελατη κ περτουλι ειναι πανεμορφα μεσα στο χιονι τωρα!
οπως επισης και πολυ κουραστικα!:roll:να πας οπωσδηποτε ελατη κ περτουλι ειναι πανεμορφα μεσα στο χιονι τωρα!
Ευχαριστώ, αλλά αφενός θα πάμε με τραίνο και όχι με ΙΧ, αφετέρου θα είναι μόνο για ένα weekend, οπότε λέμε να κινηθούμε αποκλειστικά στην πόλη!πολυ ομορφο ειναι κ το χωριο καστρακι διπλα στη καλαμπακα το οποιο εχει καποια ωραια ξενοδοχεια που εχεις απιστευτη θεα στα μετεωρα!
να πας οπωσδηποτε ελατη κ περτουλι ειναι πανεμορφα μεσα στο χιονι τωρα!
Θα το έχω υπόψην! Σ' ευχαριστώ!Και καφεδάκι στην Ασκληπιού το πρωί , underwater.
Στο κεντρο τσιππυραδικο το "μαντειο" ή απεναντι απο τιο ωδειο του "βασιλη" αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το λενε ετσι, απλα ο ιδιοκτητς ειναι ο βασιλης. Αν ειχατε οχημα σε 2 χιλιομετρα ειναι "τα πλατανια" τσιπουραδικο προς οδο πυλης ή στον ιδιο δρομο προς φηκη τα "Ιμια",τελειο.Αν δώσεις 1-2 ονόματα από δοκιμασμένα, καλά τσιπουράδικα ή ταβέρνες θα είσαι και ο πρώτος!
Για την Έδεσσα διαφωνώ, δεν είναι μόνο οι καταρράκτες, έχει τη συνοικία Βαρώσι με αρκετά παλιά οθωμανικά σπίτια και μερικά όμορφα καφέ-μπαρ, ενώ το κέντρο της πόλης το θεωρώ από τα πιο όμορφα μικρής πόλης της Ελλάδας, όχι από αρχιτεκτονικής άποψης βέβαια - κλασική χάλια νεοελληνική, αλλά οι πεζόδρομοι με τα ποταμάκια γύρω γύρω και τα καφέ δίνουν στη Έδεσσα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ειδικά το καλοκαίρι με το πράσινο.Στην Έδεσσα μόνο οι καταράκτες αξίζουν,Βέροια-Νάουσα μέτρια,ίσως το πάρκο του Αγιόυ Νικολάου να αρέσει σε πολλούς.Και Ξάνθη είναι καλή επιλογή αλλά μακριούτσικα περίπου 3 ώρες και κάτι με αυτοκίνητο οπότε 4 με συγκοινωνία.Μία ώρα περίπου πριν την Ξάνθη είναι η Καβάλα,επίσης αγαπημένη πόλη μου,αμφιθεατρική,ήσυχα με ωραία στέκια να χαζέψεις θάλασσα και Ηλιοβασιλεμα!
Ίσως γιατί στην Ελάτη σήμερα τα πράγματα είναι κάπως έτσι!!! Και αναμένεται να γίνουν και πιο δύσκολα από αύριο!τι εννοεις κουραστικο? η διαδρομη? εγω που πηγα απο καλαμπακα δε μου φανηκε κατι ιδιαιτερα κουραστικο..ουτε μια ωρα δεν εκανα να παω!