• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεατρικές παραστάσεις

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Δημήτρη ( ή οποιοσδήποτε άλλος)
Μηπως ξερεις κάτι για την παράσταση Caveman; (παίζεται σημερα κι αυριο εδώ)
Βαγγελη,δεν την ειδα αλλα σου βρηκα ενα λινκ για την παρασταση και ενα δευτερο το οποιο περιεχει 220 σχολια κοινου.Πρωτα διαβαζεις και μετα αποφασιζεις.:haha:

http://www.caveman.gr
http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/default.aspx?id=5942

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Άργησα να ενημερωθώ, ειχα και κάτι δουλίτσες και το χασα :(
Ευχαριστώ Δημήτρη

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
"ΟΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΔΕΣ" ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ

Η θεατρική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας ανεβάζει την παράσταση "Οι Μπουλουκτσήδες" του Στρατή Καρρά σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιδίμη. Η παράσταση θα δοθεί στις 25, 26 και 27 Μαϊου στο Κατράκειο θέατρο και ώρα 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Σημερα ειναι η τελευταια μερα της παράστασης "Οι Μπουλουκτσήδες"
Το ''Μπλακ άουτ'' του Τζακ Σαρκευ θα ανεβει στο ιδιο θεατρο την 1,2 και 3 Ιουνιου στις 09.00 με ελευθερη εισοδο και παλι.

Jenny

Member
Για μας που ζούμε στην επαρχία, ένα ταξίδι στην Αθήνα είναι μια καλή αφορμή για να απολαύσουμε μια παράσταση.
Επειδή το παρασκευοσαββατοκύριακο θα βρίσκομαι στην Αθήνα μήπως έχετε να μου προτείνεται καμιά καλή παράσταση? (όχι πολύ εμπορική)
Ευχαριστώ...

Dafni

Member
αλήθεια έχει δει κανείς την παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης",να μου πει τη γνωμη του?λέω να πάω και δεν τις εμπιστεύομαι και πολύ τις "γνώμες του κοινού"που έχει το αθηνόραμα....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
αλήθεια έχει δει κανείς την παράσταση "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης",να μου πει τη γνωμη του?λέω να πάω και δεν τις εμπιστεύομαι και πολύ τις "γνώμες του κοινού"που έχει το αθηνόραμα....
Dafni θα το δω τέλη Νοεμβρίου που κατεβαίνει Κύπρο. εχθές είδα το Festen. (ας το πάρουμε από την αρχή) πριν μια βδομάδα είδα το Tape ανεβασμένο στο θέατρο ΕΝΑ και με ξένισε λίγο η ερμηνεία των πρωταγωνιστών (εκτός από την Amy). Το θεατρικό πραγματεύεται ένα τραγικό γεγονός και πως επηρεάζει τις ζωές και τις μεταξύ σχέσεις τριών παιδικών φίλων. Όλα προχωράνε με ενδιαφέρον και κάπως γραμμικά, ώσπου εμφανίζεται στην σκηνή η Amy η οποία αμφισβητεί την ιστορία των δύο, παραποιεί καταστάσεις και σε αφήνει να αναρωτιέσαι για το τι τελικά έγινε αλλά (πιο σημαντικά) αν πλέον έχουν καμιά σχέση τα γεγονότα σε ό,τι έγινε μεταξύ τους εκείνο το βράδυ.
Τώρα, οι ερμηνείες στο Festen ήταν πιο κοντά σε εμένα. Εκπληκτικός ο Christian (για όσους έχουν δει την Δανέζικη ταινία ή το θεατρικό) και πολύ καλή και η μητέρα. Γενικότερα όμως όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν μια πολύ ωραία παράσταση, πολύπλευρα σκηνοθετημένη, με 11 ηθοποιούς στην σκηνή να παίζουν τον δικό τους ρόλο την κάθε στιγμή του έργου. Όχι έναν «γενικευμένο» ρόλο (έκπληξης, ευθυμίας, φόβου οτιδήποτε) αλλά 11 διαφορετικά πρόσωπα απέναντι σε μια τρομακτική αποκάλυψη εν’ μέσω το εξηκοστών γενεθλίων του πατέρα της οικογένειας.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σχετικά με το έργο''απόψε τρώμε στης Ιοκάστης''που ρώτησε η Δάφνη...εξαιρετική κωμωδία,το είδα πέρσι από την Πειραματική Σκηνή Τέχνης η οποία πρώτη το ανέβασε στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη,από τα καλύτερα έργα του είδους που έχω δεί!!,ξετυλίγει ένα κουβάρι σχέσεων και χαρακτήρων μέσα σε μια οικογένεια,θίγει ζητήματα κοινωνικά με έξυπνο χιουμοριστικό τρόπο,
δεν είναι τυχαίο που και στην Αθήνα απ'ότι μαθαίνω σκίζει!

Dafni

Member
kalispiros ,ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου στο έργο ....φαίνεται ενδιαφέρον...
θα το έχω υπ οψιν για το μέλλον
κι εσένα σε ευχαριστώ romantic woman αν και διάβασα το μήνυμά σου αφού είδα την παράσταση...
κι εμένα η εντύπωση μου είναι ότι το "απόψε τρώμε στης Ιοκάστης"είναι πολύ ωραία παράσταση με πολύ γελιο κυρίως χάρη στην καταπληκτική Σοφία Φιλιππίδου που δίνει ρεστάλ
ερμηνείας.Το έργο σαν υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι ήταν κατι το εξαιρετικό αν και θίγει και σοβαρά ζητήματα από μια πολύ χιουμοριστική πλευρά... Ομως μου αρεσε περισσότερο γιατι αυτή η γυναίκα σε καθηλώνει και βγάζει αβίαστα γέλιο....

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Dafni θα το δω τέλη Νοεμβρίου που κατεβαίνει Κύπρο. εχθές είδα το Festen. (ας το πάρουμε από την αρχή) πριν μια βδομάδα είδα το Tape ανεβασμένο στο θέατρο ΕΝΑ και με ξένισε λίγο η ερμηνεία των πρωταγωνιστών (εκτός από την Amy). Το θεατρικό πραγματεύεται ένα τραγικό γεγονός και πως επηρεάζει τις ζωές και τις μεταξύ σχέσεις τριών παιδικών φίλων. Όλα προχωράνε με ενδιαφέρον και κάπως γραμμικά, ώσπου εμφανίζεται στην σκηνή η Amy η οποία αμφισβητεί την ιστορία των δύο, παραποιεί καταστάσεις και σε αφήνει να αναρωτιέσαι για το τι τελικά έγινε αλλά (πιο σημαντικά) αν πλέον έχουν καμιά σχέση τα γεγονότα σε ό,τι έγινε μεταξύ τους εκείνο το βράδυ.
Τώρα, οι ερμηνείες στο Festen ήταν πιο κοντά σε εμένα. Εκπληκτικός ο Christian (για όσους έχουν δει την Δανέζικη ταινία ή το θεατρικό) και πολύ καλή και η μητέρα. Γενικότερα όμως όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν μια πολύ ωραία παράσταση, πολύπλευρα σκηνοθετημένη, με 11 ηθοποιούς στην σκηνή να παίζουν τον δικό τους ρόλο την κάθε στιγμή του έργου. Όχι έναν «γενικευμένο» ρόλο (έκπληξης, ευθυμίας, φόβου οτιδήποτε) αλλά 11 διαφορετικά πρόσωπα απέναντι σε μια τρομακτική αποκάλυψη εν’ μέσω το εξηκοστών γενεθλίων του πατέρα της οικογένειας.
festen!τι μου θυμισες τωρα!
πριν 4 χρονια νομιζω το ειχα δει, εδω στην αθηνα, με μπαζακα, μαρκουλακη και στανκογλοτ και ηταν το κατι αλλο!!!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κι εγω το ειχα δει, πολυ καλη η μεταφορα της ταινιας στο σανιδι...καταπληκτικος και ο Μαρκουλακης...γενικως

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Κι εγω το ειχα δει, πολυ καλη η μεταφορα της ταινιας στο σανιδι...καταπληκτικος και ο Μαρκουλακης...γενικως
εγω δεν τον πολυπαω..αλλα εκει ηταν καλος..αν και για μενα ολα τα λεφτα ηταν ο στανκογλου!!
κυριακη παω στο "λα πουπε"!θα εχετε ανταποκριση εννοειται!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom