• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θα πληρωνουν το υψος τους ΄χρυσαφι΄

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Και μια και είμαι ψηλός και λίγο παχουλοδροσάτος (έως και κάμποσο) και αν δεν κάτσω στις συγκεκριμένες "άνετες" θέσεις, θα μου δώσουν 50 ευρώ πίσω επειδή με ταλαιπωρούν με θέσεις φτιαγμένες για χόμπιτ;

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Και μια και είμαι ψηλός και λίγο παχουλοδροσάτος (έως και κάμποσο) και αν δεν κάτσω στις συγκεκριμένες "άνετες" θέσεις, θα μου δώσουν 50 ευρώ πίσω επειδή με ταλαιπωρούν με θέσεις φτιαγμένες για χόμπιτ;
Θάνο μακρυά από Air France. Δεν είναι για μας :haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Καλά... για την Air France έχετε δίκιο... κι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ στο παρελθόν! Μα τόσο κοντοαδύνατοι είναι πια αυτοί οι Γάλλοι; :haha::haha::haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλά... για την Air France έχετε δίκιο... κι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ στο παρελθόν! Μα τόσο κοντοαδύνατοι είναι πια αυτοί οι Γάλλοι; :haha::haha::haha:
Ναι. Τι σπαστικό πράμα.... Εγώ και τα 130 κιλά μου δε χωράμε με τίποτα στις θεσούλες τους. Και όχι μόνο στα αεροπλάνα, και στα καφέ τους, και στα σινεμά τους, όπου υπάρχει κάθισμα στη Γαλλία είναι λες και είναι φτιαγμένο για Χόμπιτ (που λέει κι ο Lthanos). Γιατί να ήταν διαφορετικά τα αεροπλάνα?

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
για μενα σε μη υπερατλαντικες διαδρομες, αξιοπρεπες ειναι τησ ΒΑ τα 760,ειδικα στο πρωτο η δευτερο διαμερισμα.
παντως εχω αρχισει να αγχωνομαι για τη κατασταση που θα βρω στo ταξιδι μου για λονδινο με την easyjet.
αληθεια τι αεροπλανα χρησιμοποιει?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι. Τι σπαστικό πράμα.... Εγώ και τα 130 κιλά μου δε χωράμε με τίποτα στις θεσούλες τους. Και όχι μόνο στα αεροπλάνα, και στα καφέ τους, και στα σινεμά τους, όπου υπάρχει κάθισμα στη Γαλλία είναι λες και είναι φτιαγμένο για Χόμπιτ (που λέει κι ο Lthanos). Γιατί να ήταν διαφορετικά τα αεροπλάνα?
Εμ κάτι ξέρω εγώ που συμπαθώ τους αμερικάνους. Εκεί νιώθω medium size :D

Θάνο ακούς; :lol:

spor_os

Administrator
Εγώ μπορώ να γλυτώνω κανα EURO λόγω μεγέθους.
Αυτά που κερδίζουν από αυτούς να τα κόψουν από εμένα...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ κάπου τόσα κιλά ήμουν όταν ταξίδεψα..και ταλαιπωρήθηκα τότε λίγο! Της Vueling θα είναι άραγε ακόμη πιο στενά από εκείνα; Αν και τώρα δεν παίζει τόσο πρόβλημα μια και είμαι κάνα 40άρι κιλά κάτω από ότι ήμουν τότε! Αλλά αυτή τη φορά με βασανίζει αν θα βρίσκουν τα γόνατά μου στις μπροστινές θέσεις, γιατί μυ έτυχε κι αυτό σε λεωφορείο! (όχι ότι είμαι και πανύψηλος ...1.80 είμαι).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
"Αν και τώρα δεν παίζει τόσο πρόβλημα μια και είμαι κάνα 40άρι κιλά κάτω από ότι ήμουν τότε!"
Μπράβο φίλε, συγχαρητήρια για την προσπάθεια, πολύ αξιέπαινο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
άντε μάθαμε τώρα και τις διαστάσεις μερικών μερικών!!!θα φτιάξω αρχείο!!!!
εμένα όλα μου κάνουν πάντως ,μπορώ να διπλώνομαι και να γίνομαι μικρό πακέτο...(κουίζ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα