Θάνο μακρυά από Air France. Δεν είναι για μαςΚαι μια και είμαι ψηλός και λίγο παχουλοδροσάτος (έως και κάμποσο) και αν δεν κάτσω στις συγκεκριμένες "άνετες" θέσεις, θα μου δώσουν 50 ευρώ πίσω επειδή με ταλαιπωρούν με θέσεις φτιαγμένες για χόμπιτ;
Εγώ σε ποια κατηγορία από αυτές ανήκω; να ξέρω πώς θα πορευτώ δηλαδή.Και μια και είμαι ψηλός και λίγο παχουλοδροσάτος (έως και κάμποσο)
Στη δικιά μου κατηγορία πορεύεσαι κι εσύΕγώ σε ποια κατηγορία από αυτές ανήκω; να ξέρω πώς θα πορευτώ δηλαδή.
Ναι. Τι σπαστικό πράμα.... Εγώ και τα 130 κιλά μου δε χωράμε με τίποτα στις θεσούλες τους. Και όχι μόνο στα αεροπλάνα, και στα καφέ τους, και στα σινεμά τους, όπου υπάρχει κάθισμα στη Γαλλία είναι λες και είναι φτιαγμένο για Χόμπιτ (που λέει κι ο Lthanos). Γιατί να ήταν διαφορετικά τα αεροπλάνα?Καλά... για την Air France έχετε δίκιο... κι εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ στο παρελθόν! Μα τόσο κοντοαδύνατοι είναι πια αυτοί οι Γάλλοι;
Εμ κάτι ξέρω εγώ που συμπαθώ τους αμερικάνους. Εκεί νιώθω medium sizeΝαι. Τι σπαστικό πράμα.... Εγώ και τα 130 κιλά μου δε χωράμε με τίποτα στις θεσούλες τους. Και όχι μόνο στα αεροπλάνα, και στα καφέ τους, και στα σινεμά τους, όπου υπάρχει κάθισμα στη Γαλλία είναι λες και είναι φτιαγμένο για Χόμπιτ (που λέει κι ο Lthanos). Γιατί να ήταν διαφορετικά τα αεροπλάνα?
Κι εγώ κάπου τόσα κιλά ήμουν όταν ταξίδεψα..και ταλαιπωρήθηκα τότε λίγο! Της Vueling θα είναι άραγε ακόμη πιο στενά από εκείνα; Αν και τώρα δεν παίζει τόσο πρόβλημα μια και είμαι κάνα 40άρι κιλά κάτω από ότι ήμουν τότε! Αλλά αυτή τη φορά με βασανίζει αν θα βρίσκουν τα γόνατά μου στις μπροστινές θέσεις, γιατί μυ έτυχε κι αυτό σε λεωφορείο! (όχι ότι είμαι και πανύψηλος ...1.80 είμαι).Ναι. Τι σπαστικό πράμα.... Εγώ και τα 130 κιλά μου δε χωράμε με τίποτα στις θεσούλες τους. Και όχι μόνο στα αεροπλάνα, και στα καφέ τους, και στα σινεμά τους, όπου υπάρχει κάθισμα στη Γαλλία είναι λες και είναι φτιαγμένο για Χόμπιτ (που λέει κι ο Lthanos). Γιατί να ήταν διαφορετικά τα αεροπλάνα?