alvadi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μεξικό
1.5 ώρα είναι με το αυτοκίνητο το Giethoorn, πιστεύω ότι είναι ωραία εκδρομή και δεν χρειάζεται να χάσετε όλη την μέρα.
Γεια και απο μενα.Εχω κλεισει ενα 3ημερο στο Αμστερνταμ και θελω την βοηθεια σας.Ενα μερος που μου ειπαν να επισκεφτω ειναι το Giethoorn .Αξιζει ?Οικονομικα συμφερει με αυτοκινητο?Θα σας ειμουν ευγνομων αν μου λεγατε τις προτασεις σας.Επισης απο φαγητο οικονομικο τι παιζει?Street food?Aν ναι ,που?Ευχαριστω
Για ένα τριήμερο στο Αμστερνταμ σίγουρα δεν θα σου πρότεινα να πας στο Giethoorn. Είναι μακριά στα 115 χλμ και χρειάζεσαι περίπου 1,5 ώρα με το αμάξι και 2 ώρες με τρένα και μετά με λεωφορείο.Γεια και απο μενα.Εχω κλεισει ενα 3ημερο στο Αμστερνταμ και θελω την βοηθεια σας.Ενα μερος που μου ειπαν να επισκεφτω ειναι το Giethoorn .Αξιζει ?Οικονομικα συμφερει με αυτοκινητο?Θα σας ειμουν ευγνομων αν μου λεγατε τις προτασεις σας.Επισης απο φαγητο οικονομικο τι παιζει?Street food?Aν ναι ,που?Ευχαριστω
Στα ίδια φάγαμε. Συμφωνώ απόλυταΑν δεν εχεις φαει stroopwafels, να δοκιμασεις. Εφαγα φρεσκοψημενες στο Albert Cuyp Market και μου αρεσαν πολυ. Επισης εκει εφαγα στο Benny's Chicken πολυ καλο σαντουιτς με κοτοπουλο (με ιδιαιτερη μαριναδα) αλλα δεν ξερω αν ειναι παραδοσιακο.
Εαν είστε 2 άτομα, σας συμφέρει να μετακινηθείτε με τρένο ή λεωφορείο για πιο φθηνά.Καλησπέρα!!!
επανέρχομαι γιατί θα ήθελα να μου πει κάποιος με ποιο τρόπο αξίζει να πάει κανείς Χάγη από Άμστερνταμ. Θα είναι αρχές Γενάρη και τα πεταχτούμε δύο βράδια. Είδα ότι δεν είναι μακριά! Να νοικιάσουμε αμάξι που θα το χρησιμοποιήσουμε και Ρότερνταμ;
Το επίσημο σάιτ για τρένα στην Ολλανδία είναι το ακόλουθο:Επίσης επειδή θέλω να δω και το ενδεχόμενο τρένου, σε ποιο site μου πρότεινετε να κοιτάξω;