Επικοινώνησε με την εταιρία και ζήτα ακύρωση μόνο του ενός σκέλους της κράτησης και μετά κλείσε άλλο εισητήριο αναχώρησης (αν ετσι σου βγαίνει φθηνότερα).. Αν δεν εμφανιστείς στην πτήση αναχώρησης πιθανότατα θα ακυρωθεί αυτόματα το εισητήριο επιστροφής.παιδια εχω βγαλει γαι ιταλια με αναχωρηση και επιστροφη.θελω να αλλαξω την ανναχωρηση,μπορω απλα να μην κανω τσεκ ιν και να εκδοσω εισητηριο καινουργιο για ανχωρηση και να κρατησω το εισητηριο επιστροφης?γτ αν παω να κανω αλλαγη μου ζηταει 60 ευρω
Το πως πληρωνεις στο ξενοδοχείο αναφέρεται στους όρους κράτησης. Τα περισσότερα δέχονται πληρωμή και με πιστωτική κάρτα και με μετρητά.επισης ξενοδοχεια πληρωνω μονο με την visa μου ή και με ρευστο?ελεγε ,οτι αν δεν εμφανιστω θα πληρωσω το αντιτιμο του δωματιου,στην visa λιγοτερα απο το αντιτιμο του δωματιου,γινεται να μου παει μειον η visa(χρεωστικη ειναι)
Υπάρχει η πιθανότητα σε περίπτωση overbooking κατά το check in να σου πουν ότι δεν έχουν διαθέσιμο δωμάτιο και αν θες να πας (με δικά τους έξοδα συνήθως οι μετακινήσεις) σε άλλο αντίστοιχο ξενοδοχείο με την ίδια τιμή. Μπορείς να αρνηθείς και να βρεις μόνος σου άλλο κατάλυμα (δύσκολο συνήθως τελευταία στιγμή να βρεις κάτι σε καλή τιμή), ενώ αν έχεις προπληρώσει θα αποζημειωθείς.αν ,μου πουνε να με πανε σε αλλο ξενοδοχειο ,τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?το check -out aαπλα πας στη reception και πληρωνεις ετσι δεν ειναι?(σορυ αν η ερωτηση ειναι πολυ ηλιθια)