• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Θέλω να ζήσω στην Νέα Υόρκη

Penny96

New Member
Γεια σας :D Με λένε Πόπη και είμαι 17 ετών, πηγαίνω δευτέρα λυκείου. Το όνειρο μου είναι να πάω να ζήσω στην Νέα Υόρκη. :) Θέλω να σπουδάσω στην Ελλάδα και μόλις αποφοιτήσω να πάω να μείνω εκεί. Τι θα μπορούσα να σπουδάσω ώστε να βρω εύκολα δουλειά εκεί ? Τι χρειάζεται να κάνω για μείνω στην Νέα Υόρκη? Πως είναι η ζωή εκεί ? :D

villi

Member
Γεια σου Πόπη!Καλή πρόοδο σου εύχομαι και μακάρι να πραγματοποιήσεις τα ονειρά σου!
Εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις το επάγγελμα που νιώθεις ότι θα σε γέμιζε,κάτσε και σκέψου το καλά γιατί είναι απόφαση ζωής.Το σημαντικό είναι να έχει κανείς ευτυχισμένη καθημερινότητα όπου κι αν βρίσκεται γιατί φαντάζομαι ότι δε θα ήθελες να βρεθείς στη Ν.Υόρκη έχοντας μια μίζερη καθημερινότητα σε έναν βαρετό επαγγελματικό χώρο.
Και πέρνω το θάρρος να σου δώσω άλλη μια μικρή συμβουλή με το βάρος των 15 χρόνων που μας χωρίζουν...καλός επαγγελματίας είναι αυτός που αγαπά τη δουλειά του,που παλεύει να γίνει καλύτερος μέσα από το ενδιαφέρον που του προκαλεί.Και ο καλός επαγγελματίας πουθενά δε χάνεται!Και πάλι καλή πρόοδο στη ζωή σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom