• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
θεματικα παρκα

Να προσθεσω και εγω δυο απο αυτα που επισκεφτηκα. ενα το Σατουλουι στο Βουκουρεστι, το οποιο αναφερω σε καποιο θεμα για την ρουμανια . Η ιστοσελιδα του ειναι η εξης. Village Museum Satului | Bucharest | Travel Story and Pictures from Romania
Και το αλλο ειναι το Portugal dos pequenitos, στην Coimbra της Πορτογαλιας, για το οποιο εχω προσθεσει ενα βιντεακι απο το YouTube.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Madurodam λίγο έξω από τη Χάγη.Όλη η Ολλανδία σε μικρογραφία.:)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Έχω επισκεφτεί μόνο ένα..Miniaturk στην Κωνσταντινούπολη Miniaturk | Homepage
είχε μικρογραφίες μνημείων, και όχι μόνο, στης Τουρκίας.. (αεροδρόμιο, γήπεδο, παλάτια, γέφυρες, μέχρι και το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά είχε..)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Έχω επισκεφτεί μόνο ένα..Miniaturk στην Κωνσταντινούπολη Miniaturk | Homepage
είχε μικρογραφίες μνημείων, και όχι μόνο, στης Τουρκίας.. (αεροδρόμιο, γήπεδο, παλάτια, γέφυρες, μέχρι και το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά είχε..)
Μήπως μας έβαλαν για άλλη μια φορά τα γυαλιά οι Τούρκοι; Λέω. Μήπως;

gionik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο θεματικό πάρκο στην Βιέννη ή στα περίχωρα της ?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Πριν πολλά πολλά πολλά χρόνια,
μαθητής Δημοτικού ακόμη, επισκέφτηκα το πάρκο ...ελευθερου χρονου, ετσι το αποκαλούν,
στο βαυαρικό Geiselwind!
ειναι διπλα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργης!

Freizeitland Geiselwind

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
τώρα θυμήθηκα και την επίσκεψή μου στα κινηματογραφικά στούντιο της Bavaria, λιγο εξω απο το Μόναχο!

Οι φίλοι της 7ης Τέχνης θα εντυπωσιαστούν απο την βόλτα αυτή,
και τα μυστικά της δημιουργίας μιας κινηματογραφικής ταινίας!!!

Οσοι βρεθείτε στο Μόναχο, εχετέ το στα υπόψιν σας!

Πληροφορίες εδώ:

Bavaria Filmstadt: Bavaria Filmstadt Geiselgasteig

:cool:

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο θεματικό πάρκο στην Βιέννη ή στα περίχωρα της ?
Στη Βιεννη υπαρχει το περιφημο Πρατερ. Ειναι κατι σαν τεραστιο λουνα παρκ και ειναι ιδιαιτερα ομορφο το καλοκαιρι που εχει και μερη να πιεις μπυριτσα. ειχε τη μεγαλυτερη ροδα στην ευρωπη, μεχρι να γινει το Ματι του Λονδινου για το Μιλενιουμ. Η ιστοσελιδα ειναι
Der Wiener Prater

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
τώρα θυμήθηκα και την επίσκεψή μου στα κινηματογραφικά στούντιο της Bavaria, λιγο εξω απο το Μόναχο!

Οι φίλοι της 7ης Τέχνης θα εντυπωσιαστούν απο την βόλτα αυτή,
και τα μυστικά της δημιουργίας μιας κινηματογραφικής ταινίας!!!

Οσοι βρεθείτε στο Μόναχο, εχετέ το στα υπόψιν σας!

Πληροφορίες εδώ:

Bavaria Filmstadt: Bavaria Filmstadt Geiselgasteig

:cool:
Και εγω να αναφερω οτι λιγο εξω απο το μοναχο υπαρχει παραρτημα του γερμανικου μουσειου σε μια τεραστια εκταση μονο με αεροπλανα, ελικοπτερα κτλ. Οσοι επισκεφτειτε το Deutsches Museum να το εχετε υποψιν σας.
Επισης στη Βαυαρια κοντα στη Νυπεμβεργη, αναμεσα στο Bamberg και στο Erlangen βρισκεται το παρκο Thurn. (Schloss Thurn). Το μαγευτικο σε αυτο ειναι , περα απο τα διαφορα θεματα που εχει μεσα ( πχ Φαρ ουεστ κτλ) και τη λιμνη, οτι διοργανωνονται πολλες εκδηλωσεις καθημερινα, οπως θεατρο, κουκλοθεατρο για παιδια, παρασταση με μαριονετες κα. εμεις ειχαμε πετυχει μεσαιωνικους αγωνες τη νυχτα και ηταν τελεια, με φωτιες, αλογα κτλ. ειναι τρελα για τα παιδια!
Για περισσοτερες πληροφοριες
Willkommen auf Schloss-Thurn! Die traumhafte Erlebniswelt zwischen N

:clap:

gionik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Στη Βιεννη υπαρχει το περιφημο Πρατερ. Ειναι κατι σαν τεραστιο λουνα παρκ και ειναι ιδιαιτερα ομορφο το καλοκαιρι που εχει και μερη να πιεις μπυριτσα. ειχε τη μεγαλυτερη ροδα στην ευρωπη, μεχρι να γινει το Ματι του Λονδινου για το Μιλενιουμ. Η ιστοσελιδα ειναι
Der Wiener Prater
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία θα το επισκευθούμε οπωσδήποτε

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Πριν πολλά πολλά πολλά χρόνια,
μαθητής Δημοτικού ακόμη, επισκέφτηκα το πάρκο ...ελευθερου χρονου, ετσι το αποκαλούν,
στο βαυαρικό Geiselwind!
ειναι διπλα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Φρανκφούρτης και Νυρεμβέργης!

Freizeitland Geiselwind
εχω παει και εγω σε αυτο το παρκο!τιμου θυμισες τωρα!μαθητρια γυμνασιου εγω τοτε..:clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom