• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η flydubai ξεκινά απο Θεσσαλονίκη

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν ξέρω τίποτα για το πως βγάζει το κοστολόγιο μια αεροπορική αλλά ακριβώς ίδια αεροπλάνα, ακριβώς ίδιες παροχές, ακριβώς ίδιο αεροδρόμιο προορισμού, κατά 95% ίδια απόσταση, από Σόφια κάνει 200 ευρώ και το έβρισκες και με 150 πήγαινε έλα και από Θεσ/νίκη έκανε 370. Δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο μεγάλη διαφορά. Στα 2 άτομα καθαρό κέρδος 300 ευρώ και στα 4 άτομα 600 ευρώ. Δεν είναι παράξενο που πολλά άτομα που ξέρω πήγαιναν από Σόφια και όχι από Θεσ/νικη. Επίσης δεν είναι παράξενο οι χαμηλές πληρότητες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν ξέρω τίποτα για το πως βγάζει το κοστολόγιο μια αεροπορική αλλά ακριβώς ίδια αεροπλάνα, ακριβώς ίδιες παροχές, ακριβώς ίδιο αεροδρόμιο προορισμού, κατά 95% ίδια απόσταση, από Σόφια κάνει 200 ευρώ και το έβρισκες και με 150 πήγαινε έλα και από Θεσ/νίκη έκανε 370. Δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο μεγάλη διαφορά. Στα 2 άτομα καθαρό κέρδος 300 ευρώ και στα 4 άτομα 600 ευρώ. Δεν είναι παράξενο που πολλά άτομα που ξέρω πήγαιναν από Σόφια και όχι από Θεσ/νικη. Επίσης δεν είναι παράξενο οι χαμηλές πληρότητες.
Πάντως, και οι πτήσεις από/προς Σόφια δεν διεκδικούν δάφνες πληρότητας. Στη σημερινή πτήση από Ντουμπάι, ζήτημα είναι αν υπήρχαν μάξιμουμ 50 επιβάτες. Όλοι ξαπλωμένοι ταξίδεψαν (ένας σε τρία καθίσματα).

dpapatsimpas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Όταν με wizz μπορείς να πετάξεις με 70 ευρώ από Σόφια με επιστροφή, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί είναι άδεια τα αεροπλάνα της. Στο τελευταίο μου ταξίδι, συνάντησα παρέα Ιταλών που ήρθαν από Ρώμη Σόφια γιατί τους έβγαινε 150 ευρώ το άτομο φθηνοτερα

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
αλλά ακριβώς ίδια αεροπλάνα, ακριβώς ίδιες παροχές, ακριβώς ίδιο αεροδρόμιο προορισμού, κατά 95% ίδια απόσταση, από Σόφια κάνει 200 ευρώ και το έβρισκες και με 150 πήγαινε έλα και από Θεσ/νίκη έκανε 370.
Σήμερα στη σελίδα "Omorfa Taxidia" του facebook εγινε μια ανάρτηση κατόπιν μιας επιστολής που έστειλε κάποιος, άγνωστος σε μένα, Λευτέρης Μωραίτης. Προφανώς ο Λευτέρης Μωραίτης παρακολουθεί το φόρουμ γιατι ενα κομμάτι της επιστολης που έστειλε είναι πανομοιότυπο με το πόστ το δικό μου. Δεν με ενοχλεί καθόλου αλλα τουλάχιστον μου φάνηκε παράξενο!!

ομορφα.JPG

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα