piccolo_mondo
Member
Ελα υπερβολεςsotoscivil said:είναι σωστό το σκεπτικό σου αφού στο Μιλάνο το μοναδικό τμήμα που είναι όμορφο είναι η πλατεία του duomo και η γύρω περιοχή :
Ελα υπερβολεςsotoscivil said:είναι σωστό το σκεπτικό σου αφού στο Μιλάνο το μοναδικό τμήμα που είναι όμορφο είναι η πλατεία του duomo και η γύρω περιοχή :
Εξαρτάται και την παρέα που θα είστε.. κοίτα, αν είστε μία παρέα σχετικά μεγάλη και θέλετε γενικά και να βγείτε για ποτό κτλ θα σας πρότεινα να μείνετε στο Μιλάνο... αν είστε ένα ζευγάρι και θέλετε να περάσετε ένα τριήμερο χαλαρό με βολτούλες μόνο και φαγητό, μπορείτε να πάτε από την λίμνη μία μέρα στο Μιλάνο για να δείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα και να γυρίσετε στην βάση σας που θα είναι η λίμνη.. δεν νομίζω η λίμνη να έχει και την τρελή νυχτερινή ζωή (όχι ότι και στο Μιλάνο γίνεται χαμός)...καλησπερα!
αυτο ειναι και το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ!!
θα ηθελα να ρωτησω το εξης, σκεφτομαστε να κανουμε το ταξιδι στο κομο γυρω στα τελη οκτωμβριο αφου ειδαμε φωτογραφιες τυχαια και μας αρεσε πολυ!
Πιστευετε οτι αξιζει η διαμονη εκει για δυο βραδια 'η καλυτερα διαμονη στο μιλανο?
Ευχαριστω πολυ!
Καθε πληροφορια θα ειναι ευπροσδεκτη!
Χειμώνας στην λίμνη Κόμο πρέπει να είναι πανέμορφο τοπίο...αν συνεχίσουν τα δρομολόγια από Άραξο θα το επιχειρήσω...Πολύ ωραία η ιστορία σου..μου θύμησε το δικό μου ταξίδι αστραπή πριν 2μιση χρόνια στο Μιλάνο - Κόμο, παρέα με άλλες δύο φίλες..
Το φαγητό στο Μιλάνο μας άρεσε και το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς πολύ !!!
Στη βόλτα μας στη λίμνη, συνεννοηθήκαμε με τον υπεύθυνο του πλοίου και μας κατέβασε σ΄ενα χωριουδάκι πανέμορφο, στο Torno αν θυμάμαι καλά και μείναμε για κανα δυο ώρες.
Απολαύσαμε έναν υπέροχο καφέ (1.30 ευρώ!!!) και πήραμε το επόμενο καραβάκι και γυρίσαμε στο Κόμο..Αν και καταχείμωνο, ο καιρός ήταν με το μέρος μας και πίναμε τον καφέ μας έξω, χαζεύοντας τη λίμνη και τις πάπιες και στο βάθος τα χιονισμένα βουνά!!!πραγματικά υπέροχα !
Θα διαφωνήσω μαζί σου σ΄ένα σημείο..Εμείς είδαμε πολλούς κομψούς Ιταλούς και Ιταλίδες, σε αντίθεση με τη Ρώμη..μπορεί να έτυχε βέβαια..
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου..
Πανεμορφο αν σας αρεσει η ομιχλη κ η γκριζαδα..sotoscivil said:Χειμώνας στην λίμνη Κόμο πρέπει να είναι πανέμορφο τοπίο...αν συνεχίσουν τα δρομολόγια από Άραξο θα το επιχειρήσω...
Σε ευχαριστώ, καλά ταξίδια και σε σένα εύχομαι
Ελα υπερβολες
Εγώ πήγα αρχές Ιουνίου με μεγάλη παρέα και μείναμε ΒΔ λίμνης Κόμο, εδώ Booking.com: Azzano Holidays B&B, Mezzegra, Ιταλία - 122 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! Aπλό και οικονομικό, αν δεν ψάχνεις κάτι εξεζητημένο σε καλύπτει μια χαρά.Kαλησπέρα!!!Τον Οκτώβριο σκέφτομαι και εγώ να επισκεφτώ την περιοχή Μιλάνο Κόμο με το αγόρι μου (λόγω των φτηνών εισιτηρίων μέσω Αράξου)..Καθως ζητάμε ήρεμες διακοπές με ρομαντικές εικόνες και ατμοσφαιρα, λέμε να μείνουμε μία μέρα στο Μιλάνο με διανυκτέρευση και τις υπόλοιπες 3 στο Κόμο..Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο χωριό συγκεκριμένο γύρω απτη λίμνη, ή μια μονοήμερη εκδρομή στις περιοχές εκεί κοντά,όπως πχ το Λουγκάνο?
Καθώς τώρα αποφασίσαμε το ταξίδι δεν έχουμε προλάβει να μαζέψουμε πολλές πληροφορίες..Οποιαδήποτε συμβουλή και πρόταση καλοδεχούμενη...
Ευχαριστώ!!