• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η τέχνη στον κόσμο

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μας φώτισες τώρα!:haha:
Καμία βοήθεια απο ποιας δεκατιας ειναι ο δισκος των Rolling Stones?:haha:
70's, 80's, 90's, να ψάξουμε στις δισκοθήκες μας! :cool:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βοήθεια.
Ο designer αυτός έχει σχεδιάσει και ένα εξώφυλλο δίσκου των Rolling Stones.

Το όνομα του designer ψάχνουμε
Σπάω το κεφάλι μου να θυμιθώ σε ποιό μουσείο το έχω δει, αλλά φευ....

John Pasche? Ο δίσκος μάλλον είναι το Sticky Fingers (παρότι ο συγκεκριμένος designer είναι πιο γνωστός για το "Tongue and Lip Design" logo των Stones).
Το εξώφυλλο είναι βέβαια βασισμένο σε ιδέα του Andy Warhol, αλλά νομίζω αυτό που έβαλες δεν ταιριάζει για Warhol.

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Robert Brownjohn. Αλλα δεν τον ειχα καν ακουστα, απλα τον εψαξα, οποτε καλυτερα να βαλει καποιος αλλος.
Γι αυτό έδωσα τόσες πληροφορίες.
Που να ξέρει κάποιος ένα graphic designer. Απλά έχει κάνει μεταξύ άλλων εξώφυλο δίσκου για τους rolling stones (1969) και τους τίτλους για το James Bond Goldfinger (αν θυμάστε ένα γυναικείο σώμα που ενώ χορεύει πάνω του περνάνε τα γράμματα).
Ίσως πολλοί να μη θεωρούν τους graphic designers καλλιτέχνες αλλά πιστεύω ότι είναι οι άνθρωποι που μας κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη.
Ειδικά αν σκεφτούμε οτι οι γραφίστες εώς τα τέλη του '80 δεν είχαν Η/Υ και προγράμματα σχεδιασμού (photoshop,corel,illustrator κλπ.), όπως έχουμε σήμερα, νομίζω ότι αυτοί ήταν καλλιτέχνες.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ίσως πολλοί να μη θεωρούν τους graphic designers καλλιτέχνες αλλά πιστεύω ότι είναι οι άνθρωποι που μας κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη.
Ειδικά αν σκεφτούμε οτι οι γραφίστες εώς τα τέλη του '80 δεν είχαν Η/Υ και προγράμματα σχεδιασμού (photoshop,corel,illustrator κλπ.), όπως έχουμε σήμερα, νομίζω ότι αυτοί ήταν καλλιτέχνες.
Εννοειται οτι τους θεωρω καλλιτεχνες, απλα ειμαι ασχετη. Χαρηκα που εβαλες κατι διαφορετικο για να μαθουμε και κατι. :clap:
Οσον αφορα το παιχνιδι, αν δεν βαλει καποιος αλλος κατι την επομενη ωρα, θα επανελθω με καινουριο ροζ πινακα (αυτο ειναι απειλη!) :D

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Νομίζω οτι είναι η σειρά σου αλλά όχι άλλο ροζ σκούρινε το λίγο κάντο τουλάχιστον κόκκινο.:haha:

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
είπαμε σκούρο αλλα όχι και έτσι!

Andy Warhol

βάλε πάλι δεν πιάνεται

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Είμαι στη δουλειά και είναι δύσκολο.
Βάλε εσύ και στο χρωστάω!!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Είμαι στη δουλειά και είναι δύσκολο.
Βάλε εσύ και στο χρωστάω!!
Οκ, βαζω αν και νομιζω οτι παιζουμε μονοι μας. Ενας ακομα ροζ πινακας (ή περιπου)...

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα