27 Ιανουαρίου 2009 #373 pazoozoo Member Μηνύματα 10 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο ΧΙΛΗ Έχεις δίκιο, ειναι κ δικό μου πολύ αγαπημένο μουσείο. Ετοιμάζομαι για ενα γρηγορο ταξιδι στη Βαρκελώνη. Ελπίζω να προλάβω να το επισκεπτώ και πάλι. Θα συνεχίσω με πολύ αγαπημένο μου σύγχρονο ζωγράφο... Attachments 0001.jpg 61,2 KB Προβολές: 57
Έχεις δίκιο, ειναι κ δικό μου πολύ αγαπημένο μουσείο. Ετοιμάζομαι για ενα γρηγορο ταξιδι στη Βαρκελώνη. Ελπίζω να προλάβω να το επισκεπτώ και πάλι. Θα συνεχίσω με πολύ αγαπημένο μου σύγχρονο ζωγράφο...
28 Ιανουαρίου 2009 #374 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη pazoozoo said: Θα συνεχίσω με πολύ αγαπημένο μου σύγχρονο ζωγράφο... κλικ για όλη την παράθεση... Μου θυμιζει Lucian Freud, αν και ειναι αρκετα λεπτη η κοπελα για τα γουστα του
pazoozoo said: Θα συνεχίσω με πολύ αγαπημένο μου σύγχρονο ζωγράφο... κλικ για όλη την παράθεση... Μου θυμιζει Lucian Freud, αν και ειναι αρκετα λεπτη η κοπελα για τα γουστα του
28 Ιανουαρίου 2009 #375 pazoozoo Member Μηνύματα 10 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο ΧΙΛΗ Δυστυχώς δεν είναι Freud... Για να βοηθήσω ο ζωγράφος είναι Έλληνας!
28 Ιανουαρίου 2009 #377 pazoozoo Member Μηνύματα 10 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο ΧΙΛΗ Πολύ σωστά... Έργα του μπορει να δει όποιος ενδιαφερεται στο site Medusa Art Gallery - Athens Greece
28 Ιανουαρίου 2009 #378 alexstef2 Member Μηνύματα 307 Likes 170 Ευκολάκι αλλά αγαπημένος καλλιτέχνης Για να βοηθήσω είναι Έλληνας! Attachments ExbThumb_10.jpg 8,1 KB Προβολές: 44
30 Ιανουαρίου 2009 #379 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Ο ανωνυμος ελληνας εργολαβος! Αστειευομαι, Τσοκλης.
30 Ιανουαρίου 2009 #381 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Εγω θα επιμεινω στο ροζ... Attachments roz 2.jpg 208,1 KB Προβολές: 64
2 Φεβρουαρίου 2009 #382 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη Αχ, δε βλεπω καμια απαντηση και στεναχωριεμαι... Για να βοηθησω να πω οτι ο καλλιτεχνης αυτου του ροζ εργου σχετιζεται με τον καλλιτεχνη του προηγουμενου ροζ εργου (σελιδα 29) που εβαλα (οποιος καταλαβε καταλαβε!)
Αχ, δε βλεπω καμια απαντηση και στεναχωριεμαι... Για να βοηθησω να πω οτι ο καλλιτεχνης αυτου του ροζ εργου σχετιζεται με τον καλλιτεχνη του προηγουμενου ροζ εργου (σελιδα 29) που εβαλα (οποιος καταλαβε καταλαβε!)
2 Φεβρουαρίου 2009 #383 thanosth Member Μηνύματα 3.456 Likes 7.857 Επόμενο Ταξίδι Θάσος με ιστιοπλοϊκό! Ταξίδι-Όνειρο Happy Slam, AO Θα πω στην τύχη: Βασίλι Καντίνσκι?:roll:
3 Φεβρουαρίου 2009 #384 axinos Member Μηνύματα 712 Likes 220 Επόμενο Ταξίδι Βελιγραδι ισως... Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη thanosth said: Θα πω στην τύχη: Βασίλι Καντίνσκι?:roll: κλικ για όλη την παράθεση... Ναι ναι! Δικο του ειναι! Σειρα σου !
thanosth said: Θα πω στην τύχη: Βασίλι Καντίνσκι?:roll: κλικ για όλη την παράθεση... Ναι ναι! Δικο του ειναι! Σειρα σου !